skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finska Dobermannförening rf
Logomainos Pieni

Suomen dobermannyhdistys ry:n suuri logokilpailu. Logokilpailua jatkettu 22.10 asti.

Logokilpailua jatkettu 22.10 asti, jonka jälkeen ehdotukset tulevat näkyviin!

Kaikki vauhdilla suunnittelemaan yhdistykselle uutta logoa!

Logoehdotuksen tulee olla kokonaan tekijänsä suunnittelema, eli se ei saa sisältää osia muista logoista tai olla selkeä plagiaatti. DV:n linjausta seuraten ehdotuksessa ei saa esiintyä typistettyä dobermannia.

Kilpailuun voi osallistua useammalla kuin yhdellä ehdotuksella, mutta niiden täytyy kuitenkin poiketa toisistaan riittävästi. Ehdotuksen olisi hyvä toimia mustavalkoisena sekä värillisenä.

Kilpailuun osallistuva luovuttaa kaikki oikeudet työhönsä Suomen Dobermanyhdistys ry:lle. Yhdistyksellä on oikeus muokata ehdotusta jos se nähdään tarpeelliseksi.

Kilpailuun osallistuvat logoehdotukset tulee lähettää 22.10.2017 mennessä .jpg muodossa sähköpostilla osoitteeseen logokilpailu@sdy.fi

Kilpailun voittaja palkitaan esinepalkinnolla ja kunniakirjalla!

Kaikki kilpailuun saapuneet logoehdotukset julkaistaan Suomen Dobermannyhdistyksen Facebook -sivuilla sekä yhdistyksen verkkosivuilla 16.10.2017. Ehdokkaita voi äänestää tykkäämällä kuvaa Facebookissa tai lähettämällä sähköpostia. Viisi eniten ääniä saanutta logoehdotusta viedään syyskokukseen jäsennistön äänestykseen.

Logoja äänestäneiden (tykkäys tai sähköposti) kesken arvotaan dobermannaiheisia tuotepalkintoja. Kilpailuun voi osallistua, vaikka et olisi Suomen Dobermannyhdistys ry:n jäsen!

Kynä käteen ja suunnittelemaan! Lisätietoja aiheeseen liittyen voit kysellä osoitteesta lampimaki. anne @ gmail. com (poista välit).

Back To Top
Search