skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finska Dobermannförening rf

Yhdistyksen syyskokous , Lahti ABC Kivimaa 4.11

Yhdistyksen syyskokous , Lahti ABC Kivimaa 4.11

Paikalla 21 jäsentä ja yksi valtakirjalla

Kokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Marina Kärkkäinen ja hallituksen kokoonpano vuodelle 2018 0n seuraava: Petri Valkonen Riitta Turkkila, Jenna Kurvinen, Raili Toikka, Jenni Salmi ja Mika Asikainen

SDYn jäsenmaksuksi kokouspäätti seuraavaa: Jäsenmaksu 36e Perhejäsen 7e , Pennunostajajäsen 10e ja liittymismaksu 0e

Oulunkylän majan tilanne käytiin läpi ja todettiin että neuvotteluita jatketaan Helsingin Kaupungin kanssa vuokrasopimuksen ja tilojen tiimoilta. Pyritään elävöittämään ja aktivoimaan majan käyttöä jäsenistön kesken.

Logo :Yleiskokous päätti olla hyväksymättä logokilpailun tuloksia ja hallituksen tehtäväksi jäi uudelleenneuvotella kirjallinen sopimus käytössäolevan logon tekijän kanssa.

Muissa esilletulevissa asioissa päätettiin yksimielisesti muuttaa SDYn keskustelupalsta avoimesta suljetuksi ja se tulisi tulevaisuudessa olemaan ainoastaan SDYn jäsenien käytössä. Näin pystymme jakamaan nopeammin informaatiota ja yhdistystä koskevia tietoja ja asiat voidaan käsitellä jäsenistön kesken. Lisäksi hallitus alkaa valmistelemaan kevätkokoukseen sääntömuutosta liittyen ainaisjäsenyyden poistoon.

Kokouksen esityslista

Back To Top
Search