skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf

Koulutusta jäsenille

Oulunkylän maja on varattu torstaisin klo 18.00 alkaen jäsenten treeneihin. Alku keväästä ei ole ohjattua koulutusta, mutta apua saa tarvittaessa pyytämällä. Myöhemmin keväällä aloitetaan ohjatut koulutukset (ohjelmasta tulee tietoa myöhemmin). Kaikki halukkaat jäsenet mukaan treenailemaan majalle tai muuten vaan juttelemaan. Varaa pikkurahaa mukaan kahvia varten.

Tervetuloa mukaan!

Back To Top
Search