skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finska Dobermannförening rf

SDY:n hallituksen tiedote

Tiedote hallituksen 3/18 kokouksesta 22.2.2018

-Ansiomerkkiehdotuksia otetaan vastaan 4.3 asti. Ehdotukset ansiomerkkien saajista voi toimittaa sihteeri @ sdy.fi (poista välit). Säännöt ansiomerkin myöntämiseen löytyy yhdistyksen internetsivuilta.

-Suomen Dobermann yhdistystä on pyydetty mukaan Minun koirani tv-ohjelmaan. Marina Kärkkäinen selvittää tarkempaa ohjelman sisältöä ja jäsenistöä informoidaan asiasta pikimmiten. Kuvausten paikka ja päivämäärä selviävät myöhemmin, todennäköisesti maaliskuun aikana, pääkaupunkiseudulla. Tämän hetkisellä tiedolla mukaan tv kuvauksiin tarvitaan erilajeja harrastavia dobermanneja.

-Mikäli FCI IPO MM tai NOM kilpailut ajoittuvat dobermannien suojelun rotumestaruus kilpailun kanssa päällekkäin tai kahdenviikon ajanjaksolle, katsotaan näihin osallistuneen koirakon antaneen riittävä näyttö osallistua automaattisesti seuraavan vuoden IDC IPO MM kilpailuihin, ilman osallistumista rodun mestaruus kilpailuun, edellyttäen, että muut DV:n antamat vaatimukset täyttyvät.

-Uusi ZTP sääntö on herättänyt keskustelua. Hallitus tiedustelee lähimaiden Dobermann yhdistysten kantaa uuteen sääntöön. Asia otetaan keskusteluun yhdistyksen kevätkokouksessa, muissa asioissa.

/Hallituksen sihteeri, Jenni Salmi

Back To Top
Search