skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finska Dobermannförening rf
Logo Vanha

PEVISA kysely

Hei!

Nyt sinun mielipiteellä on väliä ja voit vaikuttaa osaltasi uuden PEVISA:n rakentamiseen. Vastauksia kerätään 30.9.2018 saakka. Toivomme mahdollisimmann paljon vastauksia dobermannien omistajilta, kasvattajilta ja harrastajilta.

Jo etukäteen yhteistyöstä kiittäen SDY:n jalostustoimikunta.

https://fi.surveymonkey.com/r/PMV6TC3

 

Back To Top
Search