skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finska Dobermannförening rf
Sdy Orig

Help Wanted!

Tiedote hallituksen kokouksesta 10/18 2.10.2018

Yhdistyksemme syyskokous lähenee kovaa vauhtia ja on aika valita uusia toimihenkilöitä, yhdistyksen puheenjohtaja ja hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle. Marina Kärkkäinen ei ole enää valittavissa uudelleen puheenjohtajaksi vuodelle 2019 henkilökohtaisista syistä. Hallituksen jäsenistä kolme on erovuoroisia ja tällähetkellä näyttää siltä, että näiden kaikkien henkilöiden tilalle tarvitaan uusia innokkaita tekijöitä. Yksi erovuoroisista on sihteeri, jonka paikka on siis myös avoinna vuodelle 2019. Sihteeri voi tarvittaessa olla myös hallituksen ulkopuolinen.Tämän lisäksi myös yksi henkilö on ilmoittanut ettei jatka hallituksessa vuonna 2019.

Ylläolevien lisäksi tarvitsemme vuodelle 2019 uuden rahastonhoitajan Tanja Ahosen jättäessä pestinsä.

Lisäksi etsimme lehdentekijöiden avuksi pientä lehtitoimikuntaa.

Kaiken tämän lisäksi yhdistyksen toimikunnissa on jatkuvasti ollut paikkoja vapaana ja tälläkin hetkellä osatoimikunnista toimii vajaalla miehityksellä. Toivottavasti näemme paljon uusia innokkaita aktiiveja yhdistyksen syyskokouksessa!

Hallituksen puolesta, Sihteeri Jenni Salmi

Back To Top
Search