skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finska Dobermannförening rf
Uusilogo Copy

SDY Rekrytoi

Päätoimittaja ja taittaja lehdelle

Olisiko sinulla intoa alkaa Dobermann-lehden päätoimittajaksi ja/tai taittajaksi vuoden 2020 alusta? Nykyinen tiimi olisi valmiina luovuttamaan kapulan seuraaville tekijöille. Ilmoittaudu ehdokkaaksi tai kysele lisätietoja: lehti@sdy.fi

Back To Top
Search