skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finska Dobermannförening rf
Petsofi Some

Terveyskysely/Petsofi

Suomen Dobermannyhdistys ry järjestää ilmaisen räätälöidyn terveyskyselyn yhdessä Helsingin yliopiston kanssa kartoittamaan rodun terveyttä. Rotukyselyyn voi vastata 31.5.2020 saakka.
 
Kyselyn toteutuksesta vastaa Petsofi. Oman ilmaisen Petsofi-tilin pääset luomaan osoitteessa www.petsofi.fi. Toivomme, että luot profiilin kaikille omistamillesi dobermanneille ja vastaat kyselyihin kaikkien koiriesi osalta (kyselyyn voi vastata myös edesmenneellä koiralla). Kyselyihin pääset koiran profiilin kautta kohdista ”tutkimukset” dobermannien terveyskysely ja ”analyysit” käyttäytyminen ja persoonallisuus.
 
Tulokset tulevat rotuyhdistykselle anonyymeinä ja nämä tulokset jaetaan myös kotisivuille nähtäville vuoden 2020 aikana. Terveyskysely on kohdistettu dobermannien omistajille käyttäytymistä, terveysseikkoja sekä jalostusta ajatellen.
 
Kiitämme yhteistyöstä
 
Jalostustoimikunta
 
http://www.sdy.fi/jalostus/terveyskysely-petsofi/
Back To Top
Search