skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Pökö

Yhteistyö kardiologi

SDY:n jalostustoimikunta on saanut ruotsalaisen kardiologin Lennart Nilsforsin auttamaan epäselvien holter raporttien tulkinnassa. Lennart on Ruotsissa hyvin tunnettu kardiologi ja sydän ultraaja ja tällä hetkellä tekee virallisia sydäntutkimuksia suurelle osalle ruotsalaisista dobermanneista. Lennart Nilsfors toimii myös sydän ultraajana Ahvenanmaalla.

Jalostustoimikunta kiittää yhteistyöstä.

 

Jatkamme edelleen työtä löytääksemme SKL:n hyväksymän kardiologin lausumaan holtereita ja saamaan tätä kautta holter tulokset myös Suomen kennelliiton hyväksymiksi.

Yhteistyö terveisin Jalostustoimikunta

Back To Top
Search