skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Yhdessa Tunnuskuva

Yhdessä-kampanja etenee

Yhdessä-kampanja etenee

Ensimmäinen kuvakilpailu on käyty ja tunnuskuvaksi valittiin kuva, jossa esiintyvät Mira Leppilahti ja dn Walldobes Iriz Imperica (kuvaaja Noora Jarva). Lisäksi, koska kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat olivat viestintätiimin mielestä hyvin Yhdessä-aihetta kuvaavia, päätettiin lopuista kuvista tehdä kansikuvakollaasit SDY:n FB-sivulle ja SDY:n keskusteluryhmään.

 

Tunnuskuvasta on tehty FB-profiilikuvan kehys, jonka käyttöön SDY ry haastaa kaikki jäsenet, dobermannien omistajat sekä yleisesti rodusta ja iloisesta koiran kanssa yhdessäolosta innostuneet.

Back To Top
Search