skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Dascha Vom Havelland © Hanna Pasanen

Avustajaksi SDY:n tapahtumiin

SDY järjestää pitkin vuotta erilaisia tapahtumia eri toimikunnissa. Jotta tapahtumat onnistuvat, yhdistys tarvitsee avukseen myös aktiivista talkooporukkaa.

Talkooväelle suunnatut tehtävät ovat helppoja, eivätkä vaadi ennakko-osaamista. Kaikkiin tehtäviin opastetaan – jokainen on joskus ensimmäistä kertaa mukana!

Tapahtuma-avustajan pääset aitiopaikalle näkemään mitä kaikkea kulissien takana tapahtuu, ja tietysti aitiopaikan itse tapahtuman seuraamiseen!

SDY:llä on käytössä sähköpostijakelulista jolle voi ilmoittautua avustajaksi. Kyseisellä listalle oleville henkilöille lähetetään aika ajoin tietoa tulevista tapahtumista sähköpostitse, joihin vapaaehtoisia työntekijöitä tarvitaan. Listalle voit ilmoittautua webmaster@sdy.fi. Jos mieluummin seuraat avustajatarvetta Facebookissa, voit liittyä SDY:n tapahtuma-avustajat -ryhmään.

Listalla oleminen ei velvoita mihinkään eikä viesteihin tarvitse reagoida jos ajankohta ei sovi.

Lämmin kiitos kaikille jotka olette jo olleet tapahtuma-avustajina! Tervetuloa mukaan uudet avustajat!

Back To Top
Search