skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Mirekals Manmir © Jenny Kurki

Hae mukaan rally-tokon SM-kisoihin SDY:n joukkueeseen!

Rally-tokon SM-kisa järjestetään 20.-21.8.2022 Ylöjärvellä.

Lauantaina 20.8. MES-karsinta ja ALO

Sunnuntaina 21.8. AVO, VOI ja SM-finaali.

SDY lähettää kisaan yhden joukkueen mikäli sellainen saadaan koottua.

Joukkueen kokoonpano: 2 x MES/VOI-koirakkoa ja 3 x ALO/AVO-koirakkoa, sekä mahdolliset varakoirakot ylempiin ja alempiin luokkiin.

SM-kisoissa on esikarsinta tulosten perusteella mestariluokkaan (4 parhaan  tuloksen yhteispistemäärä). Lisäksi muissa luokissa koiralla pitää olla  ilmoittautumisaikana tulos siitä luokasta, missä koirakko aikoo kisata SM-kisoissa. Myös joukkueet esikarsitaan joukkueen yhteispistemäärän perusteella.

Ilmoitathan halukkuutesi joukkueeseen mahdollisimman pikaisesti, koska kunkin rallyharrastajan seurat alkavat kerätä joukkueita kisaan jo nyt kesäkuun puolella ja niihin osallistuminen täytyy vahvistaa ajoissa. Näin ollen tietäisimme ajoissa saammeko kasaan omaa dobberiedustusta ja ehditään suorittaa joukkuevalinnat mikäli joukkueeseen tulee tunkua. Koirakot valitaan edellisten koetulosten perusteella, mikäli hakijoita on enemmän kuin joukkueeseen mahtuu.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostiin koulutus@sdy.fi 4.7.2022 mennessä, mutta mitä nopeammin sen parempi. 😊

Back To Top
Search