skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Hand G32d6c13fd 1920

Allekirjoita vetoomus Oulunkylän kentän puolesta!

⚡️ Nettiadressi Helsingin Jokiniementien koirankoulutuskentän ja luonnetestiradan säilyttämiseksi ennallaan ⚡️

Helsingin kaupunki ilmoitti Suomen Dobermannyhdistykselle suunnittelevansa Oulunkylään koirapuistoja SDY:n vuokraamalle ja ylläpitämälle kentälle. Koirapuistojen toteuttaminen tarkoittaisi koirien koulutuksen ja luonnetestien loppumista kyseisessä paikassa. SDY on lähettänyt asiaan liittyen kaupungille kirjallisen kannanoton. Lisätoimena on tehty nettiadressi, johon toivotaan allekirjoituksia sekä kommentteja koulutuskentän ja luonnetestiradan säilyttämiseksi nykyisessä paikassa.

Nettiadressi löytyy osoitteesta:

Back To Top
Search