ZTP-tulokset 19.7.2014

Tuomari: Rudi Killmaier, Saksa
Maalimies: Jari Laakso
Paikka: SPL ITU:n kenttä, Hyvinkää (http://www.spl-itu.arkku.net/kentta.php)

Tulokset:
du Dargaard Twalif Puma Sg1A
du Dobechester DaVinci Sg1A
du Mayfirst Thats Marshmallow V1A
dn Dargaard Twalif Poppy Sg1B
dn Diamandin Capricornia V1A
dn Jirene vom Warringhof Sg1A
dn Mayfirst Taste of Chocolate V1A

Sitovat ilmoittautumiset ja maksut 21.5.2014 mennessä. Ilmoittautumista varten toimita seuraavat dokumentit skannattuna Kaisa Tynkkyselle sähköpostiosoitteeseen kaisa@dobechester.com.

Rajoitus 15 koirakkoa. Osallistumismaksu SDY:n jäseniltä on 60€ ja ei-jäseniltä 80€. Maksu suoritetaan SDY ry:n tilille FI8521671800003942 ja viite: 4019. Mikäli koiran osallistuminen testiin estyy DV:n toimesta, maksu palautetaan järjestäjän toimesta. Testin jälkeen tuomari ottaa kaikilta testiin osallistuvilta koirilta DNA-näytteen, joka maksetaan käteisellä (noin 50 eur) paikan päällä.

Tarvittavat dokumentit:

1. Kopio koiran rekisteritodistuksesta (Huom! tunnusmerkinnän tulee olla printattuna rekisteritodistukseen eli vain uudenmallinen rekisteritodistus kelpaa. Tarra ei kelpaa.)

2. Kopio koiran kilpailukirjasta tai virallinen todistus suoritetusta BH:sta (BH oltava suoritettuna ennen testiä ja koiran alkuperäinen kilpailukirja esitettävä viimeistään vuorokautta ennen testiä tuomarille)

3. Kopio osallistuvan koiran virallisesta lonkkalausunnosta (esim. Suomessa annettu SKL:n lausunto kelpaa, kun taas Eestissä lausuttu vaatii, että kuvat on lausuttu myös DV:ssä Saksassa)

4. Kopiot molempien vanhempien ZTP-todistuksista TAI rekisteritodistuksesta ja lonkkalausunnosta (Huom! lausunnon oltava suomalainen tai DV:n hyväksymä A tai B)

5. Kopiot mahdollisista hammaslausunnoista (Huom! Vain DV:n antama hammaslausunto kelpaa)

6. Kopio osallistumismaksukuitista

7. Osallistujan tulee ilmoittautumishetkellä olla SDY ry:n tai jonkin muun maan IDC:n kuuluvan dobermannyhdistyksen jäsen.

Testiä edeltävänä iltana järjestetään kenraaliharjoitus, jossa kaikki osallistuvat koirakot pääsevät harjoittelemaan testipaikalla testimaalimiehen kanssa. Kenraaliharjoituksen yhteydessä testiin osallistuvien koirien paperit tarkistetaan ja kerätään tuomaria varten.

Lisätietoja: Kaisa Nieminen, puh: 050-530 0223, email: nieminen_kaisa@hotmail.com