Dobermann-Päivä ja yhdistyksen syyskokous 4.11.2017

Dobermann-Päivä ja yhdistyksen syyskokous 4.11.2017

SDY:n jalostustoimikunta järjestää Dobermann-päivän Lahdessa. Aiheiksi on valittu ajankohtaisuuden ja tärkeyden vuoksi selän ongelmat sekä DCM-tukimus.

klo 10.00-11.30
Anu Lappalainen

LTV, spondyloosi ja kaularanka radiologin silmin.

Anu on pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, joka toimii kliinisenä opettajana Yliopistollisen eläinsairaalan diagnostisen kuvantamisen yksikössä. Anu on väitellyt eläinlääketieteen tohtoriksi vuonna 2013 koirien perinnöllisten luustosairauksien röntgenseulonnasta. Anu on myös Kennelliiton jalostustieteellisen toimikunnan jäsen sekä luusto- ja nivelsairauksien asiantuntijatyöryhmän jäsen.

 

klo 11.45-13.00
Maria Wiberg
Sydäntutkimuksen tilanne ja tulevaisuus: Tutkimustavat, -tulokset ja tulevaisuuden näkymät

Maria on pieneläinsairauksien kliininen opettaja, eläinlääketieteen tohtori ja erikoiseläinlääkäri. Hän toimii tutkijana ja opettajana Yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa. Hänen erikoisosaamisensa on eläinkardiologia ja hän työskentelee mm. SKL:n kardiologi-työryhmässä ja vastaa SKL:n virallisten kardiologien tutkinnoista. Marialla on kiinteät kontaktit sekä pohjoismaisiin, että eurooppalaisiin huippu- eläinkardiologeihin, jonka vuoksi hänellä on myös viimeisin tietämys Dobermannien kardiomyopatian tieteellisistä tutkimustuloksista. Hän vastaa kaikkien Suomessa Dobermanneille tehtyjen Holter- tutkimusten lausunnoista. Maria on aktiivisesti tukenut ja auttanut SDY:tä alusta asti   kaikin tavoin kardiomyopatian vastustusohjelman kehittämisessä ja yhdistyksen neuvonnassa.

Osallistumismaksu 25 €
(sis. luennot ja aamukahvi+sämpylä)

FI85 2167 1800 0039 42, viitenumero 4077

ILMOITTAUTUMISET:

Ennakkoilmoittautumiset 3.11. mennessä osoitteeseen jalostus@sdy.fi. Liitä mukaan kuitti ja yhteystietosi.

Osallistuminen mahdollista myös ilman ennakkoilmoittautumista, tällöin maksu 25 € käteisellä paikan päällä tai kuitti maksusta mukana. Vain ennakkoilmoittautuminen sisältää tarjoilut.

Yhdistyksen syyskokous
klo 13.30 ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkastus
klo 14.00 Syyskokous

Paikka:
ABC-Kivimaa Kiitokatu 2,15210 Lahti