Urospäivä

Jalostustoimikunnan vuosittain järjestämä jurospäivän tarkoituksena on tarjota kasvattajille, omistajille ja pennun ostamista suunnitteleville mahdollisuus nähdä ja tutustua kerralla moniin eri-ikäisiin uroksiin ja seurata niiden käyttäytymistä erilaisissa tilanteissa.

Tämä on loistava tilaisuus uroksen omistajille esitellä omaa urostaan ja kasvattajille tuoda esille kasvattejaan! Koiria ei arvostella, kyseessä ei siis ole näyttely eikä kilpailu, vaan mukava vapaamuotoinen yhteinen tapaaminen.

Ohjelmassa on seuraavat helpot osiot, joista omistaja voi valita myös haluamansa:
1. Alustatehtävä, jossa koira kulkee erilaisilla alustoilla
2. Leikittäminen, jossa omistaja leikkii koiran kanssa ja sen jälkeen koiraa leikittää leikittäjä.
3. Korkeuden mittaus
4. Valokuvaus (omistaja saa kuvan)
5. Erilaiset äänet

 

Urospäivä 2020

 

Lauantaina 8.8.2020 Oulunkylän majalla osoitteessa Jokiniementie 1, 00650 Helsinki. Leikittäjänä Kari Rantanen

Tilaisuuden ilmoittautumismaksu on 15€. Maksa ilmoittautumismaksu 15 € yhdistyksen tilille: FI85 2167 1800 0039 42 käytä maksussa viitettä 4064 ja lähetä kopio maksukuitista jalostus@sdy.fi paikan vahvistamisen jälkeen.

Yleisölle ei ole pääsymaksua. Paikalla on kanttiini.

Myös ohjelmaan osallistumattomat ”turisti”koirat ovat tervetulleita, mutta ilmoittautuneiden koirien esittelyn aikana on koiria pidettävä autossa tai pois testialueelta. Väliaikana saa hyvin hengailla mukana menossa. Huomioittehan että majan alueella koiran tulee olla rokotettu.

Ohjelmaan osallistuvien koirien ilmoittautumiset 1.8.2020 mennessä ja lisätietoja jalostus@sdy.fi. Ensisijalla urokset jotka eivät vielä ole osallistunut urospäiville jo aiemmin osallistuneet otetaan varasijalle ja pääsevät mukaan jos koirakkopaikat eivät muuten täyty. Koirakkopaikkoja rajoitetusti ilmoittautukaa siis hyvissä ajoin.

Tapahtumaan osallistuvista koirista tehdään luettelo, joten osallistujia pyydetään ilmoittamaan seuraavat tiedot ilmoittautumisen yhteydessä:
1. Koiran nimi
2. Syntymäaika ja -maa, jos ei Suomi
3. Rekisterinumero
4. Terveystulokset: tutkimus, tulos, milloin tehty ja jollei Suomessa, missä tehty
5. Paras näyttelytulos: tulos, milloin ja missä näyttelyssä
6. Koetulokset: tulos, milloin ja jollei Suomessa, missä suoritettu
7. Viralliset tittelit
8. Muuta tietoa: halutessaan voi kertoa lyhyesti esim. harrastuksista, koiran elinolosuhteista, kirjoittaa kuvauksen koirasta jne.
9. Jos ei halua osallistua johonkin tapahtuman osioon (tämä tieto ei tule luetteloon, vaan helpottaa järjestelyitä)
10. Omistaja ja yhteystiedot

 Myös typistetyt urokset ovat tapahtumaan tervetulleita.