skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Arjen Haasteet -kurssi

Arjen haasteet -kurssi

Näytä lisää…

Kolmen kerran Arjen haasteet -kurssilla paneudutaan arkikäytöksen ongelmakohtiin, kuten hihnassa vetämiseen ja remmirähjäykseen. Kurssin sisältö rakentuu osallistuvien koirakoiden toiveiden mukaan, joten kerrothan ilmoittautuessasi hieman teidän ongelmakohdista tai asioista, jotka ovat ehkä kehittymässä ongelman suuntaan ja haluaisit niihin puuttua jo hyvissä ajoin.

Kurssi on ensisijaisesti suunnattu yli 6 kk ikäisille koirille. Ikäraja ei ole kiveen hakattu, joten ota rohkeasti yhteyttä jos tuntuu, että kurssi kuitenkin teille sopisi vaikka ikä ei ihan vielä riittäisikään. Yläikärajaa ei ole ja kaiken rotuiset ovat tervetulleita. Kurssille otetaan enintään viisi koirakkoa.

Kurssi järjestetään Helsingissä, Oulunkylän kentällä. Kesto n. 1,5-2 h.

Kurssipäivät ovat:
ma 15.8. klo 17.30
ma 22.8. klo 17.30
ma 29.8. klo 17.30

Kouluttajana Sanna Wickman. Kurssia ei toteuteta mikäli sille ei tule riittävästi osallistujia.

Ilmoittautuminen 9.-12.8.2022 osoitteeseen koulutus@sdy.fi.

Kurssin hinta on SDY:n jäsenille 30 €, muille 45 €. Kurssi maksetaan SDY:n tilille FI85 2167 1800 0039 42, viite 3007.

Tervetuloa!

 

Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan. 

Back To Top
Search