skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Dobermann-päivä Ja Pikkujoulut 2021

Dobermann-päivä ja pikkujoulut 2021

Näytä lisää…

27.11.2021

Dobermann-päivä & pikkujoulut 2021 järjestetään 27.11.2021. Kokonaisuus toteutetaan vuonna 2021 täysin virtuaalisena.


Dobermann-päivän 2021 ohjelmassa klo 14 alkaen luentoja (kaikille avoin, maksullinen).


Dobermann-päivän ensimmäinen luento klo 14-15.15:

Onnistu yhdessä koiran kanssa! – työkaluja onnelliseen arkeen
Noora Keskievari, OnMind Dogs

Luennon tavoitteena on saada osallistujille työkaluja onnelliseen arkeen koiran kanssa. Elämässä tulee välillä haasteita eteen ja usein perusasioihin palaamalla niihin löytyy ratkaisuja. Ohjelmassa käydään läpi koiran näkökulmaa ja motivoitumista. Kohderyhmänä ovat kaikki, jotka haluavat innostua ja onnistua yhdessä koiran kanssa. Erilaisia ratkaisuja/toimintatapoja edetä tavoitteisiin käsitellään case-tapausten avulla.

Luennoitsijana toimii Noora Keskievari. Nooralla on takana pitkä ja monipuolinen ura koirien tiimoilta niin kouluttajana, valmentajana kuin myös kilpailijana. Noora on kehittänyt kursseja ja palveluja koiranomistajille vuodesta 2004 ja vuodesta 2012 alkaen Noora on päätyönään OneMind Dogsin myötä vienyt maailmalle onnellisempaa koira-arkea. Noora toivoo itseään tituleerattavan onnellisen koira-arjen puolestapuhujana ja toivoo, että saa kuulijat innostumaan lisää arjestaan koiran kanssa!

Dobermann-päivän luentoon Onnistu yhdessä koiran kanssa! – työkaluja onnelliseen arkeen, Noora Keskievari, OnMind Dogs liittyen tarjolla FirstVet – neuvolakäynnit.

“Kun ymmärrät miksi koira toimii niin kuin toimii, se on helppo motivoida toimimaan halutulla tavalla.  Käytösneuvola sopii kaikenlaisille koiranomistajille – koiran kanssa ei tarvitse olla erityisiä käytösongelmia, jotta käynnistä olisi hyötyä. Tavoitteena on auttaa koiraperheitä löytämään tasapainoinen ja onnellinen arki, jossa sekä koira että perheen ihmiset voivat hyvin ja voivat nauttia elämästä yhdessä. Neuvolakäynnin yhteydessä saat käyttöösi konkreettisia neuvoja ja harjoitteita sekä suositukset jatkoon, räätälöitynä juuri sinun koirallesi ja tilanteeseesi sopien. Käynnit voidaan toteuttaa myös puhelimitse.”

Neuvolakäynneille ennen 27.11.2021 osallistuneet dobermannit voivat päästä case-tapauksiksi Onnistu yhdessä koiran kanssa -luennolle. Tällöin luennolle voi osallistua maksutta. Neuvolan hinta on 39 €/kerta. Tämän voi aloittaa varaamalla ilmaisen kartoituspuhelun (https://firstvet.com/fi/neuvolan-kartoituspuhelu), jonka jälkeen sovitaan varsinainen neuvolakäynti erikseen.

 

 

Dobermann-päivän toinen luento klo 15.30 – 16.45

Koiran luusto – yleisimpien perinnöllisten selkä ja nivelmuutosten vaikutus koiran elämään
Luennoitsijana Anu Lappalainen, pieneläinradiologian dosentti ja  pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri. Anu on tehnyt väitöskirjansa koirien perinnöllisten sairauksien röntgenseulonnasta vuonna 2013 ja toiminut pitkään Suomen Kennelliiton virallisten röntgenlausuntojen antajana.

Hinnat:
– luennot yksittäin: SDY ry:n jäsenet 7 €, muut 15 €
– molemmat luennot: SDY ry:n jäsenet 10 €, muut 25 €Pikkujoulun 2021 ohjelmassa klo 17 alkaen (vain jäsenille, maksuton):

* SDY ry:n puheenjohtajan tervehdys
* Etätaikashow
* Jäsenpalautteen koostaminen vuoden 2021 toiminnasta

Pikkujouluun osallistuminen on rajattu vain SDY:n jäsenille ja osallistujien kesken arvotaan 5 kpl 20 € arvoista S-ryhmän lahjakorttia.

“Virallisen” ohjelman jälkeen on mahdollisuus jäädä epävirallisiin virtuaalijatkoihin linjoille.

—————————————

ILMOITTAUTUMISAIKAA JATKETTU! Ilmoittautumiset viimeistään 11.11.2021 25.11.2021 osoitteeseen tapahtumat@sdy.fi. Osallistumismaksu maksetaan Suomen Dobermannyhdistys ry:n tilille FI85 2167 1800 0039 42 viitteellä 4077. Liitä maksukuitti mukaan ilmoittautumiseen. Kumpaankin luentoon ja pikkujouluihin ilmoittaudutaan erikseen ja niihin toimitetaan jokaiseen omat osallistumislinkit.

Pikkujoulun 2021 etätaikashow

Kristian Backman on 24-vuotias taikuri, joka on ollut mukana taikuuden maailmassa jo yli puolet elämästään. Kristianin tavoitteena on esittää taikuutta täysin uudella tavalla ja luoda unohtumattomia hetkiä. Kristian on palkittu useasti taikureiden keskuudessa taikuuden SM-kilpailuissa ja on tuttu mm. Tämän vuoden Talent Suomesta. Tällä hetkellä työn alla on loppuvuodesta julkaistava oma taikurikirja ja uudenlainen katutaikuussarja televisioon.

Etätaikashow on interaktiivinen taikuriesitys verkon välityksellä. Kristianilla on videon kautta tapahtuvasta taikuudesta vuosien kokemus, hän on muunmuuassa voittanut videotaikuuden Sm-kisat ja hänet on palkittu Pohjoismaiden suurimmassa YouTube-tapahtumassa Tubeconissa. Kristian on myös lähes kymmenen vuoden ajan pyörittänyt omaa YouTube-kanavaa, jonka sisältö koostuu taikuudesta, tälle kanavalle hän on saanut 30 000 seuraajaa, joten hän tietää mitkä jutut toimivat videoilla ja mitkä ei.

Tätä esitystä et vain katso vaan olet osa sitä!

https://www.youtube.com/watch?v=T0I4ayGp720

Back To Top
Search