skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Hyppytekniikkakurssi

Hyppytekniikkakurssi

Näytä lisää…

Koe- ja koulutustoimikunta järjestää kolmen kerran hyppytekniikkakurssin Lohjalla. Kouluttajana on Katja Kontu/Tikkujuttu.

Voit tutustua Katjaan tarkemmin klikkaamalla kuvaa:

Kurssipäivät on 28.4., 12.5. ja 26.5.2022 klo 18-20. Kurssille otetaan 6 koiraa.

Sitovat ilmoittautumiset 28.3.-12.4.2022 osoitteeseen koulutus@sdy.fi. Maksutiedot lähetetään kurssin toteutumisen varmistuttua.

Kurssin hinta on 85 € jäsenille, muille 90 €. Mikäli kurssille ei tule riittävästi osallistujia, sitä ei toteuteta.

Kurssi on tarkoitettu kaikille jotka ovat kiinnostuneita oikean hyppytekniikan opettamisesta koiralle. Harjoitukset muokataan koirakohtaisesti.

Tervetuloa!

 

Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan. 

Back To Top
Search