skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Koiran Lämmittely Ja Jäähdyttely -webinaari

Koiran lämmittely ja jäähdyttely -webinaari

Näytä lisää…

31.8.2021 18:00

31.8.2021 klo 18-20 pidetään nettiluento Zoomin kautta koiran lämmittelystä ja jäähdyttelystä, miksi lämmittely ja jäähdyttely on tärkeää, mitä se tarkoittaa ja millainen on riittävä lämmittely.

Luennoitsijana fysioterapeutti, eläinfysioterapeutti Marika Turkia. Marika harrastaa agilityä ja metsästystä koiriensa kanssa ja hänellä on ammattinsa sekä harrastustensa puolesta paljon tietoa ja käytännön kokemusta eri lajien vaatimuksista koirien fysiikalle.

Kaksituntisen luennon aikana käydään läpi lämmittelyn vaikutukset koiran elimistöön, miten se valmistaa sen harjoituksia varten. Käymme läpi myös lämmittelyohjelman käytännön esimerkein. Osallistujat saavat tiivistelmän luennosta.

Rajoitettu SDY:n jäsenille. Osallistumismaksu 7 € maksetaan Suomen Dobermannyhdistys ry:n tilille FI85 2167 1800 0039 42, viite 1025. Ilmoittautumiset (johon liitettynä maksukuitti) sähköpostilla tapahtumat@sdy.fi 27.8. mennessä.

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn.

Tervetuloa mukaan!

Back To Top
Search