skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Näyttelyopastus-webinaari

Näyttelyopastus-webinaari

Näytä lisää…

11.8.2021 18:00

Näyttelyopastus-webinaari järjestetään 11.8.2021 klo 18-19.

Webinaarin tarkoituksena on rohkaista uusia harrastajia mukaan koiranäyttelyihin viettämään mukavaa vapaa-aikaa #yhdessä. Myös jo näyttelyitä harrastavat voivat saada ajatuksia koiran esittämistavoista.

Webinaarissa kerrotaan koiranäyttelyn tarkoituksesta, näyttelyn kulusta ja siellä huomioitavista asioista. Lisäksi käydään läpi mitä koiralle pitää opettaa, jotta näyttelyssä on mahdollista suoriutua hyvin. Näyttelytilannetta katsotaan videoilta sekä harjoittelun että oikean tapahtuman näkökulmasta ja analysoidaan niissä näkyviä asioita 🙂 Mallirotuina videoilla esiintyvät dobermann ja mittelspitz.

Aiheesta puhumassa on dobermann- ja mittelspitz-kasvattaja Mari Alho (kennel Power Dee’s), joka totesi “jokunen” vuosi sitten harrastavansa näyttelyitä, kun huomasi niissä viihtyvänsä ilman omia koiriakin 😀 Näyttelyt ovat tulleet tutuksi sekä koirien esittämisen että kehätoimitsijana toimimisen ja näyttelyjärjestelyiden kautta.

Ilmoittautumiset webinaareihin tapahtumat@sdy.fi-osoitteeseen:

  • 15.7. webinaariin 14.7. mennessä.

  • 11.8. webinaariin 10.8. mennessä.

Webinaarin osallistuminen on SDY:n jäsenille maksuton ja muille 10 €. Kun ilmoittautumisesi on perillä, saat vahvistusviestin ja maksutiedot. Maksun suoritettuasi sinulle lähetetään osallistumislinkki.

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn.

Näyttelyopastus-webinaarien (15.7. ja 11.8.) osallistujien kesken arvotaan Hussen uutuustuotesarjan Mild & Lyster ruokapalkinto!

Back To Top
Search