skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Open Show 2022

Open Show 2022

Näytä lisää…

Näyttelytoimikunta järjestää sunnuntaina 10.7.2022 Open Shown. Arvostelu alkaa klo 12.

Open Show on epävirallinen ulkomuotokatselmus, jossa arviointiin käytetään saksalaista kaavakepohjaa. Ulkomuotokatselmus on laaja ja kattava, jossa kirjallisesti arvioidaan koiran ulkonäköä ja olemusta yksilöllisesti. Open Shown tapaan koirat sijoitetaan luokassaan ja luokkavoittajat sijoitetaan BIS-kehässä. Mustat, ruskeat ja muut värit arvostellaan erikseen. Tästä saat kattavan ja hyvin yksityiskohtaisen tiedon koiran rakenteesta.

Arvosteluluokat ovat:
– pentuluokka n. 5-7 kk
– pentuluokka 7-9 kk
– junioriluokka 9-18 kk
– nuorten luokka 15-24 kk
– avoin luokka 15 kk ->
– käyttöluokka 15 kk + käyttötulos ->
– valioluokka 15 kk + MVA-arvo ->
– veteraaniluokka 8v ->

Tapahtumaan saa osallistua myös kivesvikaiset, värivirheelliset tai hammaspuutokselliset koirat. Harjoitellaan ja pidetään hauskaa yhdessä. Osallistujia opastetaan ja avustetaan tarvittaessa esittämisessä.

Ota mukaan koiran rokotustodistus. Koiran on oltava rokotettu Kennelliiton sääntöjen mukaisesti.

Yleisölle sisäänpääsy on maksuton.

Osallistumismaksu on:
• 17.6.2022 asti 10 €
18.6.-1.7.2022 asti  15 €.

Maksut yhdistyksen tilille FI85 2167 1800 0039 42, viite 4051

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen openshow@sdy.fi.

Ilmoittautumiseen tarvitaan koiran nimi, syntymäaika, rekisterinumero, väri ja omistajan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä maksukuitti.

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn.

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa viikonloppua 9.-10.7.2022 Dobermannien Erikoisnäyttelyn ja Open Shown merkeissä Janakkalan Kiipulaan!

Back To Top
Search