skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Rally-toko-mestaruuskoe

Rally-toko-mestaruuskoe

Näytä lisää…

9.10.2021

Ensimmäinen ikinä –  dobermannien rally-toko-mestaruuskoe!

Mestaruus ratkotaan Porvoossa, Porsk r:yn kentällä 9.10.2021.

* * *
Kokeeseen on ilmoittautunut 8 dobermannia: 6 ALO ja 2 AVO. Avoimen luokan koirien suoritukset alkavat klo 13 ja alokasluokan koirien klo 15. Mukana myös kaksi dobermann-joukkuetta!

Rallytoko-mestaruuskokeen säännöt
* * *

Tuomarina Raili Sonninen.

Osallistumismaksu 25.00 €.

Dobermannien ilmoittautuminen 14.-20.9.2021, Porsk ry:n jäsenten ilmoittautuminen 16.-20.9. ja muut ilmoittautuminen 21.9.- 28.9.2021 osoitteeseen rallytoko.porsk@gmail.com. Ilmoita ohjaajan nimi, koiran nimi ja luokka, jossa kilpailet. Kokeen tarkemmat tiedot löytyvät Virkusta.

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn.

MENOSSA MUKANA:

Back To Top
Search