skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Teinikurssi

Teinikurssi

Näytä lisää…

Pikkupentuiän ohittaneille on tarjolla kurssi heti pikkupentukurssin jälkeen Helsingissä, Oulunkylän kentällä. Kurssipäivät on 1.7., 8.7., 15.7. ja 22.7. klo 19. Osallistujien ikäraja 4-12 kk.

Ensimmäinen kerta poikkeuksellisesti jo klo 18, pikkupentukurssilaisten kanssa samaan aikaan. Ensimmäisellä kerralla käydään läpi teoriassa kouluttamiseen liittyviä asioita, mm. äänenkäyttö, palkkaus yms.

Kouluttajana Taina Asikainen.

Kurssille otetaan korkeintaan kuusi koirakkoa. Ensisijaisesti dobermanneille. Kurssia ei toteuteta mikäli sinne ei tule riittävästi osallistujia.

Kurssin hinta on SDY:n jäsenille 40 €, muille 60 €. Kurssi maksetaan SDY:n tilille FI85 2167 1800 0039 42, viite 3007.

Ilmoittautuminen kurssille osoitteeseen koulutus@sdy.fi 26.-29.6.2022.

Tervetuloa!

 

Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan. 

Back To Top
Search