skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
TOKO-kurssi/Helsinki

TOKO-kurssi/Helsinki

Näytä lisää…

Neljän kerran TOKO-kurssi järjestetään Helsingissä, Oulunkylän kentällä 16.5.2022 alkaen. Kurssipäivät 16.5., 23.5., 30.5., 6.6.

Kouluttajana Hanna Pasanen. Kurssin hinta SDY:n jäsenille 40 €, muille 60 €. Kurssi maksetaan SDY:n tilille FI85 2167 1800 0039 42, viite 3007.

Ilmoittautuminen 9.-13.5.2022 osoitteeseen koulutus@sdy.fi. Kurssille otetaan korkeintaan 6 koiraa. Mikäli kurssille ei tule riittävästi osallistujia, sitä ei toteuteta.

Kurssilla käydään läpi TOKO:n liikkeitä, keskittyen ALO- ja AVO-liikkeisiin, mutta ylempienkin luokkien liikkeitä voidaan käydä toiveiden mukaisesti läpi.

Dobermannien TOKO-mestaruuskoe on 18.6., johon ilmoittautuminen alkaa tämän kurssin jälkeen. Tässä on siis mainio tilaisuus tulla viimeistelemään koekuntoa tai tulla tutustumaan lajiin vaikka tulevat mestikset mielessä.

 

Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan.

Back To Top
Search