skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Urospäivä 2020

Urospäivä 2020

Näytä lisää…

Jalostustoimikunta järjestää jälleen suositun urospäivän lauantaina 8.8.2020 Oulunkylän majalla osoitteessa Jokiniementie 1, 00650 Helsinki.
 
Tarkoituksena on tarjota kasvattajille, omistajille ja pennun ostamista suunnitteleville mahdollisuus nähdä ja tutustua kerralla moniin eri-ikäisiin uroksiin ja seurata niiden käyttäytymistä erilaisissa tilanteissa.
 
Tämä on loistava tilaisuus uroksen omistajille esitellä omaa urostaan ja kasvattajille tuoda esille kasvattejaan! Koiria ei arvostella, kyseessä ei siis ole näyttely eikä kilpailu, vaan mukava vapaamuotoinen yhteinen tapaaminen.
 
Ohjelmassa on seuraavat helpot osiot, joista omistaja voi valita myös haluamansa:
1. Alustatehtävä, jossa koira kulkee erilaisilla alustoilla
2. Leikittäminen, jossa omistaja leikkii koiran kanssa ja sen jälkeen koiraa leikittää leikittäjä. Leikittäjä Kari Rantanen.
3. Korkeuden mittaus
4. Valokuvaus (omistaja saa kuvan)
5. Erilaiset äänet
 
Tilaisuuden ilmoittautumismaksu on 15€. Yleisölle ei ole pääsymaksua. Paikalla on kanttiini.
 
Myös ohjelmaan osallistumattomat “turisti”koirat ovat tervetulleita, mutta ilmoittautuneiden koirien esittelyn aikana on koiria pidettävä autossa tai pois testialueelta. Väliaikana saa hyvin hengailla mukana menossa. Huomioittehan että majan alueella koiran tulee olla rokotettu.
 
Ohjelmaan osallistuvien koirien ilmoittautumiset 1.8.2020 mennessä ja lisätietoja jalostus@sdy.fi. Ensisijalla urokset jotka eivät vielä ole osallistunut urospäiville jo aiemmin osallistuneet otetaan varasijalle ja pääsevät mukaan jos koirakkopaikat eivät muuten täyty. Koirakkopaikkoja rajoitetusti ilmoittautukaa siis hyvissä ajoin.
 
Tapahtumaan osallistuvista koirista tehdään luettelo, joten osallistujia pyydetään ilmoittamaan seuraavat tiedot ilmoittautumisen yhteydessä:
1. Koiran nimi
2. Syntymäaika ja -maa, jos ei Suomi
3. Rekisterinumero
4. Terveystulokset: tutkimus, tulos, milloin tehty ja jollei Suomessa, missä tehty
5. Paras näyttelytulos: tulos, milloin ja missä näyttelyssä
6. Koetulokset: tulos, milloin ja jollei Suomessa, missä suoritettu
7. Viralliset tittelit
8. Muuta tietoa: halutessaan voi kertoa lyhyesti esim. harrastuksista, koiran elinolosuhteista, kirjoittaa kuvauksen koirasta jne.
9. Jos ei halua osallistua johonkin tapahtuman osioon (tämä tieto ei tule luetteloon, vaan helpottaa järjestelyitä)
10. Omistaja ja yhteystiedot
 
Back To Top
Search