skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Webinaari Kisajännityksen Taltuttamisesta

Webinaari kisajännityksen taltuttamisesta

Näytä lisää…

28.3.2022 18:00 - 19:30

Jännittääkö? Kisat? Kokeet?

Haluatko oppia mitä voit tehdä, kun jännittäminen uhkaa pilata koko päivän?

Koe- ja koulutustoimikunta järjestää webinaarin 28.3.2022 klo 18-19.30 jossa opit mistä jännittäminen johtuu. Saat työkaluja omien tunteiden hallintaan. Samalla opit itsestäsi lisää.

Toteutamme verkkovalmennuksen keskittymällä käytännönläheisiin keinoihin, joita voit ottaa heti käyttöön. Tavoitteena on myös lisätä sinun omaa hallinnantunnettasi omiin reaktioihisi. Hallinnantunteen kasvaminen taas lisää itseluottamustasi, joka on erittäin hyödyllinen piirre koiran kanssa harrastaessa.

Webinaarin luennoitsijana on Anne Talvitie, joka on tehnyt pitkään töitä mentaalivalmentajana erilaisten koira-alan kouluttajien, urheilijoiden ja harrastajien kanssa. Hän myös kouluttaa uusia mentaalivalmentajia Kannuksessa ja Hämeenlinnassa.

Annen lähestyminen erilaisiin aiheisiin on maanläheinen ja selkeä.

Tervetuloa oppimaan työkaluja jännittämisen hallintaan!

Webinaarin hinta SDY:n jäsenille 15 €, muille 20 €, webinaari maksetaan SDY:n tilille FI85 2167 1800 0039 42, viite 3007.

Webinaarista tulee tallenne joka on osallistujien kuunneltavissa kahden viikon ajan.

Ilmoittaudu ja laita samalla maksukuitti osoitteeseen koulutus@sdy.fi. Ilmoittautumisaikaa on pidennetty, viimeinen ilmoittautuminen 27.3.2022!

Tervetuloa!

 

Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan. 

Back To Top
Search