skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Who Bites The Best 2022

Who Bites the Best 2022

Näytä lisää…

Alkaa: 1 kuukausi, 9 päivää

1.7.2022

Who Bites the Best -rotuottelu järjestetään Kirkkonummella, IGP SM -kilpailujen yhteydessä 1.-3.7.2022.

Ottelu on kaikille roduille avoin IGP-rotuottelu luokissa 1-3. Kilpailu käydään joukkuekilpailuna, jossa joukkeen kolmen parhaan koirakon tulokset lasketaan. Joukkuessa voi olla koiria kaikista luokista. Kolme parasta joukkuetta palkitaan. Kisaan otetaan yksi joukkue/rotu/maa.

Rotuyhdistykset voivat lähettää 3-5 koiran joukkueen, jossa voi olla koiria kaikista luokista. Kukin rotuyhdistys muodostaa joukkueen itselleen sopivalla tavalla.

SDY lähettää joukkueen otteluun. Yhdistys maksaa joukkueen ilmoittautumismaksut. Osallistujan tulee olla SDY ry:n jäsen.

Ilmoittaudu viimeistään 1.6.2022 osoitteeseen koulutus@sdy.fi. Mikäli ilmoittautuneita on yli 5, karsinta tehdään aiempien tulosten perusteella.

Back To Top
Search