skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
“Yhdessä Koiran Kanssa”-webinaari

“Yhdessä koiran kanssa”-webinaari

Näytä lisää…

26.9.2021 12:00

AJANKOHTA MUUTTUNUT!

“Yhdessä koiran kanssa”-webinaari järjesteään 26.9.2021 klo 12-16.

Tämän webinaarin aikana koirien koulutusta käsitellään oppimisen tieteen ja sen suoraan käytäntöön soveltamisen avulla. Aiheiden kautta koulutustilanteiden suunnittelu, toteuttaminen sekä palkkioiden tehokas käyttäminen yhdistyvät käytännöllisillä tavoilla. Luento koostuu neljästä 50 minuuttisesta aiheesta ja on vuorovaikutteinen. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä luennolla ääni- ja videoyhteyttä käyttäen sekä chatin kautta.

Webinaarin aiheet:

* Shaping eli eteneviin koulutusvaiheisiin perustuva taitoharjoittelu
* Koiran elekielen tulkinta koulutustilanteiden yksityiskohdissa
* SMART-tavoitteiden asettaminen koirien koulutuksessa
* Palkkiot ja niiden käyttäminen ja hallinta toimintana

Luennoijana on YTM, käyttäytymisanalyysin asiantuntija ja väitöskirjatutkija Jirka Vierimaa. Jirkan kursseilla ja yksityisohjauksessa on käynyt yli 7000 koiraa. Hän on erikoistunut ihmisen ja eläimen väliseen vuorovaikutukseen ja tekee aiheesta koulutustyön ohella väitöskirjaa. Lisäksi hän on yksi Tampereen yliopiston eläinkouluttajakoulutuksen pääkouluttajista.

 http://www.jirkavierimaa.fi

 

Osallistujia (rajattu SDY:n jäsenille) otetaan webinaariin max 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Luennon hinta on 30 € SDY:n jäsenille (sis. luentomateriaalin pdf-muodossa), muille 40 €.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse rahastonhoitaja@sdy.fi yhdistyksen jäsenille 30.8.-10.9.2021, muille 6.-10.9.2021.

Kun ilmoittautumisesi on hyväksytty, saat maksutiedot. Maksun suoritettuasi sinulle lähetetään osallistumislinkki sekä materiaali ilmottautumisajan päätyttyä.

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn.

Webinaarin osallistujien kesken arvotaan Hussen uutuustuotesarjan Mild & Lyster ruokapalkinto! 

 

Back To Top
Search