Dobermann-lehti on Suomen Dobermannyhdistys ry:n jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja jaetaan postitse jäsenille. Nelivärisen lehden painosmäärä on noin 500 kpl, laajuuden vaihdellessa lehden teeman mukaan.

Dobermann sisältää juttuja dobermannin koulutuksesta, terveydestä, harrastustoiminnasta ja -kokeista, näyttelyistä ja muista tapahtumista. Lehdessä julkaistaan myös Suomen Dobermannyhdistyksen tiedotteita.

Lehdessä ilmestyy valiopalsta, johon jäsenistö voi lähettää valionarvon saaneen koiransa kuvan ja valioitumistiedot sekä Veteraani-palsta, jossa julkaistaan kuvalliset onnittelut 10 vuotta täyttäville dobermanneille. Lehdessä julkaistaan mielellään jäsenten kirjoituksia, kysymyksiä ja valokuvia. Voit ehdottaa myös aiheita, joista olisi kiinnostava lukea lisää.

DOBERMANN

Julkaisija: SUOMEN DOBERMANNYHDISTYS – FINLANDS DOBERMANNFÖRENING ry
ISSN: 0780-4547
Koko: A4 (297×210 mm)
Värillisyys: 4/4

TOIMITUSTIEDOT 2017

Päätoimittaja: Mari Moisala
lehti@sdy.fi
Kaikki aineistot päätoimittajalle lehden sähköpostiosoitteeseen.

Taittaja: Hanna Helynen

Alennukset

jäsenet -50 %
mainostoimistot -15 %

Ilmoitus on maksettava ennen julkaisua ja kopio maksukuitista on toimitettava toimitukseen (ei koske mainostoimistoja).

Lehdessäni on vikaa tai sitä ei tule ollenkaan

Lehden jakeluhäiriöissä ota yhteyttä yhdistyksen jäsenrekisterin hoitajaan Kirsi Kilpeläiseen. Tarkistathan ensin että olet maksanut jäsenmaksusi.

Kun muutat, niin muista ilmoittaa uusi osoitteesi myös jäsenrekisterin hoitajalle (mieluummin ennen muuttoa, niin osoitetietosi ovat varmasti ajantasalla). Yhdistys ei jälkeenpäin lähetä lehtiä, jotka eivät väärien osoitetietojen takia mene perille.