Etusivulle myydään pentuemainospaikkoja. Mainoksen tekninen toteutus on mahdollista toteuttaa kolmella tavalla:

1. Vaihtuvat kuvat ja linkki
    Kuva, joka hiirellä päälle rullatessa vaihtuu, linkki kuvasta haluttuun paikkaan (esim. kotisivu / blogi / working-dog pentueilmo / pdf-tiedosto)
    Mainostaja toimittaa yhdistykselle haluamansa kaksi Xpx x Xpx kuvaa .jpg tai .png -formaatissa sekä ulkoisen linkin osoitteen tai weblaatuisen pdf-tiedoston. Huomaathan, että esimerkiksi pystykuva saattaa leikkautua.
  2. Pentueilmoitus pienoiskuvana, linkki suurempaan mainoskuvaan
    Mainostaja toimittaa yhdistykselle max. X xX kokoisen, .jpg tai .png formaatissa olevan pentuemainoskuvan. Kuva istutetaan etusivulle pienoiskuvana, josta klikkaamalla kuva avautuu suuremmaksi.
  3. Kuva ja linkki alasivulle
    Mainostaja toimittaa yhdistykselle X x X kokoisen kuvan .jpg tai .png -muodossa. Kuvasta linkki alasivulle, missä pentueen tiedot ilmoittajan antamien tietojen mukaan. 1 kuva nartusta ja 1 kuva uroksesta sekä kasvattajan yhteystiedot.

Ilmoittaminen maksaa seuraavasti:

30 €/2 kk SDY:n sitoumuskasvattajat
35 €/2 kk muut kasvattajat

Yhdistyksen pankkiyhteys: Nordea FI85 2167 1800 0039 42, viite 1096.

Ilmoitushinta sisältää mainoksen netissä. Materiaalin voit lähettää sähköpostitse (ei valmiita mainoksia, pelkät tiedot) osoitteeseen webmaster @ sdy.fi (poista välit).

Kopio maksukuitista on toimitettava, ennen kuin ilmoitus julkaistaan. Ilmoitus julkaistaan kahden viikon kuluessa materiaalin ja kuitin toimituksesta. Ilmoituksen jättäjä vastaa mainoksen tietojen oikeellisuudesta.

Yhdistys pidättää oikeuden muokata kuvia sopivaan kokoon mikäli materiaali ei vastaa annettuja vaatimuksia. Yhdistys ei takaa, että toimitettu materiaali näkyy kaikissa käyttäjien laitteissa halutulla tavalla.