skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf

Etusivulle myydään pentuemainospaikkoja. Mainoksen tekninen toteutus on mahdollista toteuttaa kolmella tavalla:

 1. Vaihtuvat kuvat ja linkki
  Kuva, joka hiirellä päälle rullatessa vaihtuu, linkki kuvasta haluttuun paikkaan (esim. kotisivu / blogi / working-dog pentueilmo / pdf-tiedosto)
  Mainostaja toimittaa yhdistykselle haluamansa kaksi Xpx x Xpx kuvaa .jpg tai .png -formaatissa sekä ulkoisen linkin osoitteen tai weblaatuisen pdf-tiedoston. Huomaathan, että esimerkiksi pystykuva saattaa leikkautua.
 2. Pentueilmoitus pienoiskuvana, linkki suurempaan mainoskuvaan
  Mainostaja toimittaa yhdistykselle max. X xX kokoisen, .jpg tai .png formaatissa olevan pentuemainoskuvan. Kuva istutetaan etusivulle pienoiskuvana, josta klikkaamalla kuva avautuu suuremmaksi.
 3. Kuva ja linkki alasivulle
  Mainostaja toimittaa yhdistykselle X x X kokoisen kuvan .jpg tai .png -muodossa. Kuvasta linkki alasivulle, missä pentueen tiedot ilmoittajan antamien tietojen mukaan. 1 kuva nartusta ja 1 kuva uroksesta sekä kasvattajan yhteystiedot.

Ilmoittaminen maksaa seuraavasti:

20 €/2 kk SDY:n sitoumuskasvattajat

25€/2 kk SDY:n jäsenet

35 €/2 kk ei jäsenet

Yhdistyksen pankkiyhteys: Nordea FI85 2167 1800 0039 42, viite 1096.

Ilmoitushinta sisältää mainoksen netissä. Materiaalin voit lähettää sähköpostitse (ei valmiita mainoksia, pelkät tiedot) osoitteeseen webmaster @ sdy.fi (poista välit).

Kopio maksukuitista on toimitettava, ennen kuin ilmoitus julkaistaan. Ilmoitus julkaistaan kahden viikon kuluessa materiaalin ja kuitin toimituksesta. Ilmoituksen jättäjä vastaa mainoksen tietojen oikeellisuudesta.

Yhdistys pidättää oikeuden muokata kuvia sopivaan kokoon mikäli materiaali ei vastaa annettuja vaatimuksia. Yhdistys ei takaa, että toimitettu materiaali näkyy kaikissa käyttäjien laitteissa halutulla tavalla.

Back To Top
Search