fhrmt

JÄSENEDUT

Dobermann-lehti

Yhdistyksen jäsenet saavat vuosittain jäsenetuna yhdistyksen julkaisun nimeltään Dobermann. Lehteä julkaistaan neljä numeroa vuodessa. A4-kokoisessa lehdessä julkaistaan juttuja koiran koulutuksesta, ruokinnasta, näyttely- ja kilpailumatkoista, jalostuksesta sekä yleensä kaikista ajankohtaisista rotuun liittyvistä asioista.

SDY:n vuosikirja

Vuosikirja on vuosittain ilmestyvä lehden erikoisnumero, jossa julkaistaan kaikki edellisen vuoden näyttelytulokset suomenkielisine arvosteluineen. Samoin julkaistaan kaikki koetulokset sekä luonnetestien ja ZTP-testien tulokset. Vuosikirjasta löytyvät myös kaikki edellisen vuoden lonkkakuvaus-, silmäpeilaus- ja maksakokeiden tulokset sekä pentuerekisteröinnit. Vuosikirja toimitetaan sähköisenä vuodesta 2016 alkaen. Viimeisintä vuosikirjaa voi tiedustella jäsenrekisterin hoitajalta osoitteesta jasenrekisteri@sdy.fi (poista välit) ja vanhempia tarvikemyynnistä osoitteesta tarvikemyynti@sdy.fi.

Näyttelyt

Yhdistys on vuosittain järjestänyt erikoisnäyttelyn dobermanneille. Yhdistys on myös yksi Porvoon kaikkien rotujen näyttelyn pääjärjestäjistä. On tullut tavaksi järjestää vuosittain myös Match Show.

Muita tapahtumia

Yhdistyksemme järjestää vuosittain lukuisia muitakin tapahtumia näyttelyiden lisäksi, esimerkiksi dobermannien jalostustarkastus ZTP sekä AD-koe.

PK- ja harrastustoimintaa

Koe- ja koulutustoimikuntamme järjestää PK-kokeita sekä dobermannien mestaruuskilpailut sekä erilaisia seminaareja ja leirejä. SDY on Suomen Palveluskoiraliiton ja Suomen Valjakkourheilijainliiton jäsen.

Luonnetesti- tai MH-kuvausosallistuminen

SDY palauttaa yhdistyksen jäsenille 10 € luonnetesti- tai MH-kuvausmaksusta. Palautusta varten toimita kopio luonnetestipöytäkirjasta tai MH-kuvauksesta, tilitietosi ja kopio maksukuitista rahastonhoitajalle. Maksun palauttamista tulee anoa kahden kuukauden kuluessa testipäivästä. Summa palautetaan yhdestä testistä/koira.

Dobermannien sydäntutkimuspalautukset

Alle 8-vuotiaille koirille korvataan Holter, ultra ja EKG tutkimuksesta 50 € ja EKG 20 €.
Yli 8-vuotiaille koirille koirille korvataan Holter, ultra ja EKG tutkimuksesta 100 € ja EKG 40 €.

Palautetaan vain SDY:n hyväksymien kardiologien tutkimuksista. Yksi koira voi saada korvauksen yhden kerran alle 8-vuotiaana ja yhden kerran yli 8-vuotiaana. Koiran omistajan tulee olla Suomen Dobermannyhdistyksen jäsen.

Korvaus tulee hakea kahden kuukauden kuluessa tutkimuksesta. Tämä muutos on voimassa 1.2.2016 alkaen.

Huom! Korvauksia voi nyt hakea takautuvasti, päätöksen päivämäärään asti. Ja tästä eteenpäin voimassa on kahden kuukauden kuluessa tutkimuksesta. Hakemukset osoitteeseen jalostus@sdy.fi

Hyväksytyt sydäneläinlääkärit

Suojelulisenssien puoltohakemukset

Anoessasi yhdistyksen puoltolausuntoa suojelulisenssihakemukseen toimita yhdistyksen sihteerille hakijan tiedoilla täytetty suojelulisenssihakemus ja liitä hakemukseen treeniryhmän nimi ja maalimiehen yhteystiedot. Hakijan tulee olla yhdistyksen jäsen.

Rotuyhdistysten puolto kennelnimihakemuksille

Suomen Kennelliitto on muuttanut kennelnimien hakukäytäntöä 1.7.2012 lähtien. Hakija toimittaa allekirjoitetun kirjallisen tai sähköisen kennelnimihakemuksen Kennelliittoon. Kennelliitto toimittaa tiedon saapuneista hakemuksista rotujärjestöille, jotka käsittelevät hakemuksen.

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseneksi liittyminen on helppoa: Maksa jäsenmaksu (30 €) yhdistyksen tilille: FI85 2167 1800 0039 42 ja lähetä kopio maksukuitista jäsenasioiden hoitajalle, muista liittää mukaan yhteystietosi! Voit lähettää tiedot myös sähköpostitse (kuitti .jpg- tai .pdf-tiedostona) jasenrekisteri@sdy.fi

Näin menetellen saat joustavasti itsellesi kaiken jäsenille tarkoitetun postin ja maksuttomat koulutukset sekä liudan muita etuja. Liittymisesi jälkeen saat edellisen ilmestyneen Dobermann-lehden ja siitä eteenpäin ilmestyvät lehdet sekä kerran vuodessa ilmestyvän upean Vuosikirjan.

Jos liittymisessä/maksuissa on jotain epäselvyyksiä, ota yhteyttä jäsenrekisterin hoitajaan.

Perhejäseneksi voi liittyä, kun taloudessa on jo yhdistyksen jäsen. Perhejäseneksi liittyminen onnistuu samalla tavalla, eli maksa perhejäsenmaksu (5 €) yhdistyksen tilille ja toimita yhteystiedot kuitin kera jäsenrekisterin hoitajalle.

SDY:n jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Maksukausi on 1.1.-31.12., eli sitä ei voida maksaa edellisenä vuonna etukäteen. Uusi jäsenmaksulasku tulee heti alkuvuodesta kiertokirjeen mukana uudella viitteellä, eli älä maksa vanhojen laskutietojen perusteella!

Kun muutat, niin muista ilmoittaa uusi osoitteesi myös jäsenrekisterin hoitajalle (mieluummin ennen muuttoa, niin osoitetietosi ovat varmasti ajantasalla). Yhdistys ei jälkeenpäin lähetä lehtiä, jotka eivät väärien osoitetietojen takia mene perille.

Kasvattajat huom: jos haluatte liittää pentueenne omistajat yhdistyksen jäseniksi, toimittakaa jäsenrekisterin hoitajalle liitettävän henkilön kirjallinen suostumus!