skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf

Tuloksia viikonlopun rotumestaruuskilpailuista

Tänään 1.8.2020 kilpailtiin TOKO:n rotumestaruudesta. Rotumestari tänäkin vuonna upealla suorituksella EVL luokassa Tarja Simos-Grönholm ja Red Label’s Sweet Shanelle. Onnittelut rotumestarille ja kaikille osallistujille.

Back To Top
Search