skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Uusilogo Copy

Kevätkokouksen 2021 esityslista

Kevätkokouksessa käsitellään jäsenten kirjallisesti esittämät asiat, jotka on toimitettu SDY:n hallitukselle tammikuun loppuun mennessä. Kevätkokouksen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Sähköpostiosoite hallitus@sdy.fi

Back To Top
Search