skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Treeniliivit07042021

Helsitar-treeniliivitarjous

Helsitar-treeniliivitarjous

Helsitar tarjoaa SDY:n jäsenille treeniliivin kimppatilauksessa hintaan 70 €/kpl.  Treeniliivin saa tilata limen, pinkin tai sinisen värisellä yläosalla. Liiviin tulee SDY:n logo etuosan värilliseen osaan ja 5 € lisämaksusta saa halutessaan yhden rivin tekstibrodeerauksen toiselle puolelle (esim. oma nimi).

Treeniliivitilaus toteutuu vain, jos sitovia tilauksia saadaan kasaan 25 kpl. Sitovat tilaukset 30.4.2021 mennessä sähköpostilla marina.karkkainen@gmail.com otsikolla “Treeniliivitilaus”. Tilaukseen tarvittavat tiedot: tilaajan nimi, liivin koko ja väri sekä mahdollinen tekstibrodeeraus. Kun tilauksen vähimmäismäärä on vahvistettu, lähetetään tilaajille maksutiedot ja maksun eräpäivä on 7.5.2021

Treeniliivin tarkemmat kokotiedot löytyvät sivulta:

https://helsitar.mycashflow.fi/product/9/v-treeniliivi

Back To Top
Search