skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Uusilogo Copy

ZTP + AD -viikonloppu peruttu!

Kesäkuussa järjestettäväksi aiottu ZTP-testi + AD -viikonloppu on jouduttu valitettavasti perumaan johtuen covid-tilanteesta. Jalostustoimikunta neuvottelee kuitenkin korvaavasta viikonlopusta syksylle 2021, josta tiedotetaan heti kun mahdollista.

Back To Top
Search