skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf

Vuoden 2022 IDC-edustusjoukkue

Hallitus nimeää vuoden 2022 edustusjoukkuetta. Jos olet kiinnostunut edustuspaikasta, ota yhteyttä osoitteeseen hallitus@sdy.fi 17.10.2021 mennessä.

Tutustu valintakriteereihin [PDF]

IDC IGP WM 2021 Italia

Suomea edustamaan vuonna 2021 lähtee seuraavat koirakot:

  • du Diamandin Unicorn Rider ja Petri Aalto
  • dn Olivia v Landgraf ja Kirsi Aalto
  • du Pirat v Warringhof ja Päivi Rytivaara
  • dn Southern Hooligans Modesty Blaise ja Marika Koskinen

 

Lisätietoja tulee pian…

SDY:n IDC joukkue 2021

Petri Aalto ja Raipe

Olen Petri Aalto Raisiosta. Koirani du Diamandin Unicorn Rider, “Raipe” on vaikuttava matkakumppani. Se on 3v. vahva uros, omilla jaloillaan seisova dobermannin alku. Du isä-Unskin kanssa sain edustaa IGP IDC-kisoissa monta kertaa – nyt aika näyttää ja peukut on pystyssä Raipe-pojalle!

Kiitos SDY:lle WM IGP IDC-kilpailumahdollisuuksista.

Kiitos Mika Laaksonen maalimiestyöstä.

Kiitos tukijoukoille.

Tsempitykset koko WM IGP IDC 2021-joukkueelle!

Kirsi Aalto ja Omppu

Omppu, dn Olivia vom Landgraf, on ensimmäinen suojelukoirani. Laji on ollut kiinnostava ja vaativa!
Ompun kanssa puskimme viime kesänä kolme IGP3-koetta; jokaisesta IGP3-tulos ja saimme IDC WM-
kilpailuun tarvittavat pisteet.
Suojelun A- eli jälkiosuus on ollut palkitsevinta treenata Ompun kanssa, samalla kuitenkin se on vaatinut eniten aikaa. Tottelevaisuudesta pidän itse eniten; pientä, urheilullista narttua on ollut hauskaa ja haastavaa viedä. Suojelun C-osan säännöllinen harjoittelutyö on tehty tiiviissä yhteistyössä maalimies Mika Laaksosen kanssa.
On jännittävää lähteä Ompun kanssa maailmalle. Motto on kyllä sama – oli sitten kyseessä treenit, kyläkisa tai IDC – periksi ei anneta ja parhaamme teemme. Peukut pystyyn!

Marika Koskinen ja Nori

Nori on oma kasvattini ja ensimmäinen suojelu koirani. Alkuun harrastimme metsäjälkeä sekä hakua kunnes noin 2 vuotiaana siirryimmekin sitten kokeilemaan suojelua ja sillä tiellä olemme edelleen. Nori tuli 2020 Suomen käyttövalioksi suojelusta. Tuleva kausi on suunnitelmissa viimeinen suojelun osalta. Tarkoitus olisi siirtyä IFH:lle. Haluan kiittää yhdistystä ja kaikkia tukijoita päästäksemme edustamaan Suomea IDC:n MM kilpailuihin. Lupaamme yrittää parhaamme 😊

Päivi Rytivaara ja Piiska

Piiska (Pirat v. Warringhof) on pian seitsemän vuotta täyttävä uros ja ensimmäinen suojelukoirani. Edellisen koirani kanssa harrastin kansallisia lajeja (jälki, haku, viesti, etsintä). Suojelu on ollut päälajimme ihan alusta asti ja Piiska valioituikin suojelusta reilun neljän vuoden iässä. Olemme Suomen joukkueessa nyt kolmatta kertaa maailmalla mukana. Kiitos jo nyt kaikille joukkuetta tukeneille ja kannustajille. Toivotaan tiimikavereille onnistuneita harjoituksia ennen reissua ja rippunen onnea matkaan. Joukkueen facebook-ryhmään päivitellään kuulumisia matkan varrelta.

Joukkueen maalimies

tulossa…

Joukkueen johtaja

tulossa…

Joukkueen menossa mukana:

57049167_988916707970680_1567586900384940032_n
Näyttökuva 2020-1-20 kello 20.49.43
Näyttökuva 2020-1-20 kello 20.50.03

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Back To Top
Search