Jäseneksi

Yhdistyksellä on jäsenmuotoina sääntöjen mukaisesti:

 • varsinaisjäsen
 • perhejäsen
 • pennunostajajäsen

Varsinaisjäsen

Yhdistyksen varsinaisjäseneksi liittyminen on helppoa:

 • Täytä alla oleva liittymislomake.
 • Maksa jäsenmaksu (36 €) yhdistyksen tilille: FI85 2167 1800 0039 42, viite 10171.
 • Lähetä kopio maksukuitista jäsenrekisterin hoitajalle. Voit lähettää tiedot sähköpostitse (kuitti .jpg- tai .pdf-tiedostona) jasenrekisteri[at]sdy.fi tai postitse Kirsi Kilpeläinen, Keinutie 2 A 3, 00940 Helsinki.
 • Hallitus käsittelee ja vahvistaa jäsenyydet kokouksessaan.

Perhejäsen

Perhejäseneksi voi liittyä, kun taloudessa on jo yhdistyksen jäsen. Perhejäseneksi liittyminen onnistuu samalla tavalla kuin varsinaiseksi jäseneksi. Perhejäsenmaksu on 7 €.


Pennunostajajäsen

Kasvattaja voi liittää kasvattinsa (joka on enintään 12 kk ikäinen) omistajan tämän suostumuksella pennunostajajäseneksi kuluvaksi vuodeksi. Kasvattaja maksaa jäsenmaksun on 10 € (ei liittymismaksua).

Pennunostajajäsenyys on tarkoitettu yhdistyksen uusille jäsenille. Uudeksi jäseneksi katsotaan myös henkilö, jonka edellisestä yhdistyksen jäsenyydestä on kulunut vähintään kolme (3) vuotta. Pennunostajajäsenyys on voimassa liittymisvuoden, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu varsinaisenajäsenyytenä tai perhejäsenyytenä. Pennunostajajäsenellä on samat oikeudet kuin varsinaisjäsenellä.

 • Kasvatin omistaja täyttää jäsentietolomakeen ja ilmoittaa siitä kasvattajalle
 • Kasvattaja maksaa jäsenmaksut (10 €/kasvatti) yhdistyksen tilille: FI85 2167 1800 0039 42, viite 10171.
 • Kasvattaja toimittaa jäsenten nimet maksukuittikopion kera jäsenrekisterin hoitajalle sähköpostitse (kuitti .jpg- tai .pdf-tiedostona) jasenrekisteri[at]sdy.fi tai postitse Kirsi Kilpeläinen, Keinutie 2 A 3, 00940 Helsinki
 • Hallitus käsittelee ja vahvistaa jäsenyydet kokouksessaan.

Jos liittymisessä/maksuissa on jotain epäselvyyksiä, ota yhteyttä  jäsenrekisterin hoitajaan (jasenrekisteri[at]sdy.fi).


Lisätietoja

SDY:n jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden. Maksukausi on 1.1.-31.12., eli sitä ei voida maksaa edellisenä vuonna etukäteen. Uusi jäsenmaksulasku tulee heti alkuvuodesta kiertokirjeen mukana uudella viitteellä, eli älä maksa vanhojen laskutietojen perusteella!

Kun muutat, niin muista ilmoittaa uusi osoitteesi myös jäsenrekisterin hoitajalle (mieluummin ennen muuttoa, niin osoitetietosi ovat varmasti ajantasalla). Yhdistys ei jälkeenpäin lähetä lehtiä, jotka eivät väärien osoitetietojen takia mene perille.


Liittymislomake

Olen tutustunut SDY ry:n sääntöihin ja eettiseen ohjeeseen.

Olen tutustunut SDY ry:n tietosuojaselosteeseen ja hyväksyn sen mukaisen henkilötietojen käsittelyn. 

Huomaathan, että jäsenyytesi astuu voimaan vasta kun olet maksanut jäsenmaksun! Katso ohje tämän sivun alusta, kohta Varsinaisjäsen.