Jäsenedut 2024

Holter-laite

Jäsenille on vuokralla yhdistyksen oma Holter-laite, jolla saat tutkittua koirasi sydäntä edulliseen hintaan. Tarkemmat tiedot löytyvät jäsensivujen puolelta.


Dobermann-lehti

Dobermann-lehti on Suomen Dobermannyhdistys ry:n jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja jaetaan postitse jäsenille. Lisäksi jäsensivuilla on useiden vuosien lehtiä luettavissa pdf-muodossa ja kaikki uudet lehdet tallennetaan myös sinne.


SM-kilpailut

SDY ry maksaa SM-kilpailujen yhdistystä edustavat jäsenistään koostuvien
joukkueiden osallistumismaksut. SDY ry tukee yhdistystä SM-kilpailuissa
edustavia koirakoita maksamalla 50 % osallistumismaksusta. Toimita osallistumismaksusta kuitti ja tilinumerosi rahastonhoitajalle palautusta varten.


Veikari

Liikunta- ja koiraurheilukeskus Veikari tarjoaa SDY:n pennunostajajäsenille Pennun vuosi -verkkovalmennuksesta 65 % alennuksen!

Valmennuksen ovh on 69 € ja alennushinta SDY:n pennunostajajäsenille on 24,15 € (sis. alv 24 %). Alennushinta on saatavilla verkkokaupasta alennuskoodilla, joka toimitetaan uusille pennunostajajäsenille liittymisen yhteydessä.

Linkki tuotteeseen: https://veikari.fi/tuote/pennun-vuosi/

Valmennus on laaja ja materiaalia, treeniohjeita, vinkkivideoita jne. on tuntikausiksi! Kaikki materiaali on vuoden ostajan käytössä.

Back On Track Suomi

Back On Track Suomi tarjoaa SDY:n jäsenille 20 % alennuksen normaalihintaisista verkkokaupan tuotteista vuoden 2024 loppuun asti. Alennushinta on saatavilla verkkokaupasta (https://backontrack.fi/) alennuskoodilla, joka löytyy jäsensivujen puolelta. Vastineeksi edusta Back On Track Suomi toivoo tuotearvosteluita verkkokauppaan, joten niitä käymme siis ahkerasti tekemässä.

BERRYOMG

BERRYOMG tarjoaa SDY:n jäsenille 15 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista vuoden 2024 loppuun asti. Alennushinta on saatavilla verkkokaupasta (BERRYOMG: Tehokkaat ja luonnolliset marjaöljyt koirille & kissoille) alennuskoodilla, joka löytyy jäsensivujen puolelta.

Ilowilla

SDY:lle on avattu oma seurakauppa.

Jäsenten alennuskoodi löytyy jäsensivuilta ja sillä saa SDY:n seurakaupan tuotteista -10% Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjakoodeihin.

Jakke-lisäravinteet

Jakke-lisäravinteet tarjoaa SDY:n jäsenille 20% alennuksen nivelravinteista vuoden 2024 loppuun asti. Alennushinta on saatavilla verkkokaupasta jäsensivuilta löytyvällä koodilla.

Jakke-nivelravinteista löytyy koirallesi varmasti sopiva tuote kuudesta eri vaihtoehdosta: Jakke Action, Jakke Agility, Jakke Collagen+HA, Jakke Gluko+HA, Jakke Move+ ja Jakke Run-up. Näistä tuotteista löytyy apua myös herkkävatsaisille ja allergisille koirille. Jakke-lisäravinteista löytyy myös paljon muita tuotteita koirasi hyvinvointiin. Lisää tietoja tuotteista löydät  www.jakke-lisaravinteet.fi

Findogs

Findogs tarjoaa SDY:n jäsenille 10 % alennuksen vuoden 2024 loppuun asti. Alennushinta on saatavilla verkkokauppaostoksista jäsensivuilta löytyvällä koodilla. Alennuskoodi tulee syöttää tilaushetkellä ostoskorissa kuponki-/lahjakortti kohtaan. Toimituskulut ovat aina 5,90 € koodia käyttäessä

Harrastustoiminta


Näyttelyt

Yhdistys on vuosittain järjestänyt erikoisnäyttelyn dobermanneille. Yhdistys on myös yksi Porvoon kaikkien rotujen näyttelyn pääjärjestäjistä. On tullut tavaksi järjestää vuosittain myös Match Show.


Muita tapahtumia

Yhdistyksemme pyrkii järjestämään vuosittain muitakin tapahtumia näyttelyiden lisäksi, esimerkiksi dobermannien jalostustarkastuksen (ZTP) sekä AD-kokeen.


PK- ja harrastustoimintaa

Koe- ja koulutustoimikuntamme järjestää PK-kokeita, dobermannien mestaruuskilpailuita sekä erilaisia koulutuksia. 

SDY on Suomen Kennelliiton, Suomen Palveluskoiraliiton, Suomen Agilityliiton ja Suomen Valjakkourheilijainliiton jäsen.

Puollot


Suojelulisenssien puoltohakemukset

Anoessasi yhdistyksen puoltolausuntoa suojelulisenssihakemukseen toimita yhdistyksen sihteerille hakijan tiedoilla täytetty suojelulisenssihakemus ja liitä hakemukseen treeniryhmän nimi ja maalimiehen yhteystiedot. Hakijan tulee olla yhdistyksen jäsen.


Rotuyhdistysten puolto kennelnimihakemuksille

Suomen Kennelliitto on muuttanut kennelnimien hakukäytäntöä 1.6.2018 lähtien. Kennelnimihakemus tehdään sähköisesti ja Kennelliitto ohjaa puoltoanomuksen rotuyhdistykselle.