Jäsenedut 2023

Holter-laite

Jäsenille on vuokralla yhdistyksen oma Holter-laite, jolla saat tutkittua koirasi sydäntä edulliseen hintaan. Tarkemmat tiedot löytyvät jäsensivujen puolelta.


Dobermann-lehti

Dobermann-lehti on Suomen Dobermannyhdistys ry:n jäsenlehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja jaetaan postitse jäsenille. Lisäksi jäsensivuilla on useiden vuosien lehtiä luettavissa pdf-muodossa ja kaikki uudet lehdet tallennetaan myös sinne.


SM-kilpailut

SDY ry maksaa SM-kilpailujen yhdistystä edustavat jäsenistään koostuvien
joukkueiden osallistumismaksut. SDY ry tukee yhdistystä SM-kilpailuissa
edustavia koirakoita maksamalla 50 % osallistumismaksusta.


Veikari

Liikunta- ja koiraurheilukeskus Veikari tarjoaa SDY:n pennunostajajäsenille Pennun vuosi -verkkovalmennuksesta 65 % alennuksen!

Valmennuksen ovh on 69 € ja alennushinta SDY:n pennunostajajäsenille on 24,15 € (sis. alv 24 %). Alennushinta on saatavilla verkkokaupasta alennuskoodilla, joka toimitetaan uusille pennunostajajäsenille liittymisen yhteydessä.

Linkki tuotteeseen: https://veikari.fi/tuote/pennun-vuosi/

Valmennus on laaja ja materiaalia, treeniohjeita, vinkkivideoita jne. on tuntikausiksi! Kaikki materiaali on vuoden ostajan käytössä.

Back On Track Suomi

Back On Track Suomi tarjoaa SDY:n jäsenille 20 % alennuksen normaalihintaisista verkkokaupan tuotteista vuoden 2023 loppuun asti. Alennushinta on saatavilla verkkokaupasta (https://backontrack.fi/) alennuskoodilla, joka löytyy jäsensivujen puolelta. Vastineeksi edusta Back On Track Suomi toivoo tuotearvosteluita verkkokauppaan, joten niitä käymme siis ahkerasti tekemässä.

Eläinklinikka Inuvet

Eläinklinikka Inuvet tarjoaa SDY:n jäsenille edulliset PEVISA-tutkimushinnat vuoden 2023 ajan. Hinnat voimassa vain Hämeenkyrön Inuvet-klinikalla. 

  • virallinen lonkkakuvaus 119 €
  • virallinen kyynärkuvaus samassa yhteydessä +30 €
  • virallinen olkakuvaus samassa yhteydessä +30 €
  • virallinen selkäkuvaus samassa yhteydessä +70 €
  • DNA näytteenotto röntgenkuvauksen yhteydessä +10 € (omistajalla mukana esitäytetyt lähetteet ja postitusohje)

Lisäksi SDY:n jäsenille 15 % alennus verkkokaupasta https://www.inushop.fi/  alennuskoodilla, joka löytyy jäsensivujen puolelta.

Ilowilla

SDY:lle on avattu oma seurakauppa.

Jäsenten alennuskoodi löytyy jäsensivuilta ja sillä saa SDY:n seurakaupan tuotteista -10% Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjakoodeihin.

Jakke-lisäravinteet

Jakke-lisäravinteet tarjoaa SDY:n jäsenille 20% alennuksen nivelravinteista vuoden 2023 loppuun asti. Alennushinta on saatavilla verkkokaupasta jäsensivuilta löytyvällä koodilla.

Jakke-nivelravinteista löytyy koirallesi varmasti sopiva tuote kuudesta eri vaihtoehdosta: Jakke Action, Jakke Agility, Jakke Collagen+HA, Jakke Gluko+HA, Jakke Move+ ja Jakke Run-up. Näistä tuotteista löytyy apua myös herkkävatsaisille ja allergisille koirille. Jakke-lisäravinteista löytyy myös paljon muita tuotteita koirasi hyvinvointiin. Lisää tietoja tuotteista löydät  www.jakke-lisaravinteet.fi

Harrastustoiminta


Näyttelyt

Yhdistys on vuosittain järjestänyt erikoisnäyttelyn dobermanneille. Yhdistys on myös yksi Porvoon kaikkien rotujen näyttelyn pääjärjestäjistä. On tullut tavaksi järjestää vuosittain myös Match Show.


Muita tapahtumia

Yhdistyksemme pyrkii järjestämään vuosittain muitakin tapahtumia näyttelyiden lisäksi, esimerkiksi dobermannien jalostustarkastuksen (ZTP) sekä AD-kokeen.


PK- ja harrastustoimintaa

Koe- ja koulutustoimikuntamme järjestää PK-kokeita, dobermannien mestaruuskilpailuita sekä erilaisia koulutuksia. 

SDY on Suomen Kennelliiton, Suomen Palveluskoiraliiton, Suomen Agilityliiton ja Suomen Valjakkourheilijainliiton jäsen.

Puollot


Suojelulisenssien puoltohakemukset

Anoessasi yhdistyksen puoltolausuntoa suojelulisenssihakemukseen toimita yhdistyksen sihteerille hakijan tiedoilla täytetty suojelulisenssihakemus ja liitä hakemukseen treeniryhmän nimi ja maalimiehen yhteystiedot. Hakijan tulee olla yhdistyksen jäsen.


Rotuyhdistysten puolto kennelnimihakemuksille

Suomen Kennelliitto on muuttanut kennelnimien hakukäytäntöä 1.6.2018 lähtien. Kennelnimihakemus tehdään sähköisesti ja Kennelliitto ohjaa puoltoanomuksen rotuyhdistykselle.