skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Agilitymestaruuskoe

Agilitymestaruuskoe

Näytä lisää…

13.11.2021

Border Agility Team järjestää dobermannien agilitymestaruuskokeen Vantaalla 13.11.2021. Tuomarina Stefanie Stemkat.

Mestaruus ratkotaan 2-luokan A- ja C-radalla. 1- ja 3-luokassa kisaavat suorittavat 2-luokan radan epävirallisena. Luokassa on agi- ja hyppyrata, yhteispisteet ratkaisevat mestarin.

Ilmoittautuminen:

Sähköinen ilmoittautuminen on auki 7.11.2021 saakka.

Koemaksu:
Hallikisoissa 14 €/startti ja BAT:ia edustaville 12 €/startti. Ei alennuksia useammasta startista.

Tilinumero: FI93 1506 3000 1004 96, viite 1410.

Ilmoittaudu oman tasoluokkasi A- ja C-radoille, kirjoita lisätietoihin Rotumestaruus. Maksu on oltava kahdelta radalta koska mestaruus ratkotaan näiden yhteistulosten perusteella. Voit kisata rotumestaruus luokkien (2-luokan A- ja C-radat) ja myös oman tasoluokkasi radat. Huom! Kakkoset juoksee listojen mukaan omalla lähtöpaikalla ykköset ja kolmoset heti kakkosten virallisten jälkeen. Ei omaa rataan tutustumista vaan samaan aikaan kakkosen kanssa. Tarkista oma lähtöpaikkasi lähtölistasta!

Pisteytys: HYL 50 p., muut agilitysääntöjen mukaan. Lisätietoja koulutus@sdy.fi.

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn.

MENOSSA MUKANA:

Back To Top
Search