skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
IFH-kurssi

IFH-kurssi

Näytä lisää…

KURSSI ON TÄYNNÄ. VARASIJALLE VOI ILMOITTAUTUA!

Koe- ja koulutustoimikunta järjestää kolmen kerran IFH-kurssin Inkoossa.

Kouluttajana Maria Arfman. Ensimmäinen kerta on 1.7.2022, toinen kerta 8.7.2022. Kolmas kerta sovitaan kurssin aikana. Kurssi on illalla.

Kurssille otetaaan 6 koiraa. Kurssin hinta SDY:n jäsenille 120 €, muille 135 €. Maksutiedot toimitetaan kurssin toteutumisen varmistuttua.

Sitovat ilmoittautumiset 4.-22.4.2022 osoitteeseen koulutus@sdy.fi. Mikäli kurssille ei tule riittävästi osallistujia, sitä ei toteuteta.

Ei tasovaatimuksia, tervetuloa!

 

Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan.

Back To Top
Search