skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Koiran Kehonhuolto, Kuormitustekijät Ja Ongelmien Ennaltaehkäisy

Koiran kehonhuolto, kuormitustekijät ja ongelmien ennaltaehkäisy

Näytä lisää…

22.10.2021 18:00

SDY järjestää Koiran kehonhuolto -webinaarisarjan

Kolmen luennon webinaarisarja, jossa perehdytään koiran kehonhuoltoon. Mitä kaikkea se sisältää, mitä on hyvä ottaa huomioon arjessa ja harrastuksissa, miten mahdollisia ongelmia voi ennaltaehkäistä. Käydään läpi koirien jumppa- ja kehonhallintaharjoitteita ja miten näitä voi kotona lähteä turvallisesti tekemään vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisi. Tutustutaan hiukan perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen ja katsotaan käytännönläheisesti miten akupainannan avulla voi vaikuttaa oman koiran hyvinvointiin. Luennot järjestetään 22.10., 18.11. ja 14.12.2021.

Sarjan ensimmäinen webinaari:

Koiran kehonhuolto, kuormitustekijät ja ongelmien ennaltaehkäisy 

pe 22.10.2021 klo 18-20

  • miten koiran kehoon syntyy kuormitusta esim. arjessa tai harrastuksissa
  • miten ennaltaehkäistä ongelmia
  • miten tunnistaa poikkeavuuksia, mihin kiinnittää huomiota arjessa mahdollisten ongelmien kannalta
  • mitä voi tehdä kotona, miten huoltaa koiran kehoa arjessa

Hinnat:

  • SDY:n jäsenet:  1 luento 10 €, 2 luentoa 15 €, 3 luentoa 20 €
  • muut: 1 luento 15 €, 2 luentoa 20 €, 3 luentoa 25 €


Ilmoittautuminen: 

Osallistumismaksu maksetaan Suomen Dobermannyhdistys ry:n tilille FI85 2167 1800 0039 42, viite 1025. Ilmoittautumiset (johon liitettynä maksukuitti) sähköpostilla tapahtumat@sdy.fi, ensimmäiseen luentoon osallistujat 6.10. mennessä, toiseen luentoon osallistujat 2.11. mennessä ja kolmanteen luentoon osallistujat 28.11. mennessä. Jos otat luentopaketin, niin ilmoittautumiset ensimmäisen luennon ilmoittautumisajan mukaan 6.10. mennessä.

Koska saimme tarvittavan määrän osallistujia kasaan, jotta voimme luentosarjan kaikki osat toteuttaa, niin voimme jatkaa ilmoittautumisaikaa joustavasti.

Ilmoittautumiset:

– ensimmäiseen luentoon osallistujat 20.10. mennessä
– toiseen luentoon osallistujat 16.11. mennessä

– kolmanteen luentoon osallistujat 12.12. mennessä


Luennoitsija: 

Sanna Helenius on koirien kehonhuoltoon erikoistunut koira-alan ammattilainen. Hän työskentelee täyspäiväisenä yrittäjänä koirien parissa ja asiakkaina hänellä käy koiria pennuista vanhuksiin; mukana on nivel- ja selkävaivaisia, kovaa treenaavia eri koiraurheilulajien harrastajia, erilaisista loukkaantumisista toipuvia sekä kaikenlaisia enemmän ja vähemmän aktiivisia koti- ja seurakoiria. Työssään hän yhdistelee eri hoitomuotoja, kuten pehmyskudos- ja faskiakäsittelyä, rangan liikehoitoja, jäsenkorjausta, kraniosakraaliterapiaa ja akupunktiota.


Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan. 

Back To Top
Search