skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Open Show 2021

Open Show 2021

Näytä lisää…

Alkaa: 1 kuukausi, 12 päivää

25.7.2021 10:00

Jalostustoimikunta järjestää yhdessä näyttelytoimikunnan kanssa sunnuntaina 25.7.2021 klo 10 alkaen Open Shown.

Open Show on epävirallinen ulkomuotokatselmus, jossa arviointiin käytetään saksalaista kaavakepohjaa. Ulkomuotokatselmus on laaja ja kattava, jossa kirjallisesti arvioidaan koiran ulkonäköä ja olemusta yksilöllisesti. Open Shown tapaan koirat sijoitetaan luokassaan ja luokkavoittajat sijoitetaan BIS-kehässä. Mustat, ruskeat ja muut värit arvostellaan erikseen.

Tapahtumaan saa osallistua myös kivesvikaiset, värivirheelliset tai hammaspuutokselliset koirat. Tapahtumassa on mukana kuvaaja ja kaikki koirat valokuvataan. Kuvat saa myös itselleen pyytämällä. Harjoitellaan ja pidetään hauskaa yhdessä. Osallistujia opastetaan ja avustetaan tarvittaessa esittämisessä, joten etukäteen on tätä päivää turha jännittää.

Tuomarina toimii Kristiina Niemelä, jolla on monivuotinen kokemus dobermanneista ja on myös rottweilereiden erikoistuomari.

Ota mukaan koiran rokotustodistus. Koiran on oltava rokotettu Kennelliiton sääntöjen mukaisesti.

Yleisölle sisäänpääsy on maksuton. Noudatamme alueellisia COVID-rajoituksia.

Osallistumismaksu on:
• 30.6.21 asti 10 €.
• 1.7.-16.7.21 15 €.

Maksut yhdistyksen tilille FI85 2167 1800 0039 42, viite 4051

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen openshow@sdy.fi.

Ilmoittautumiseen tarvitaan koiran nimi, syntymäaika, rekisterinumero, väri ja omistajan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä maksukuitti/maksun arkistointitunnus. SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn.

Tilaisuudessa on mahdollisuus ottaa geenitestejä. Näistä lisätietoa piakkoin.

Tervetuloa mukaan viettämään mukavaa viikonloppua 24.-25.7.2021 dobermannien Erikoisnäyttelyn ja Open Show merkeissä Janakkalan Kiipulaan!

Back To Top
Search