skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
TOKO-mestaruuskoe 2022

TOKO-mestaruuskoe 2022

Näytä lisää…

Dobermannien TOKO-mestaruus ratkotaan 18.6.2022 SPL Itä-Uusimaan kentällä Hyvinkäällä.

Tuomarina Mari Väänänen.

Rajoitus kokeessa 25 koiraa, kaikki luokat. Koe on avoin kaikille.

Dobermannien ilmoittautuminen 8.-11.6.2022, muut 12.-14.6.2022. Ilmoittautumismaksu 30 € maksetaan SDY:n tilille FI85 2167 1800 0039 42, viite 3023.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen toko@sdy.fi.

Kokeessa ratkotaan myös joukkuemestaruus. Joukkueeseen voi ilmoittaa 3-5 dobermannia, ei luokkavaatimuksia.

Joukkueiden ilmoittautumiset viimeistään 14.6.2022 osoitteeseen toko@sdy.fi.

Mestaruudesta kilpailevat vain SDY ry:n jäsenet.

TOKO-mestaruuskokeen säännöt

Tervetuloa!

 

Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan.

 

MENOSSA MUKANA:

Back To Top
Search