skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Vesipelastuksen Tutustumispäivä Dobermanneille

Vesipelastuksen tutustumispäivä dobermanneille

Näytä lisää…

Tervetuloa vesipelastuksen koulutuspäivään VPY:n veperantaan Porvoon Sondbyn. Päivä järjestetään 12.6.2022.

Koulutuspäivään osallistuvalta koiralta edellytetään
– uimataitoa
– esineen suuhun ottamisen taitoa
– että se on dobermann

Mukaan koulutuspäivään mahtuu 10 dobermannia.

“Vepessä ohjaaja kastuu aina”, joten varaudu vaihtovaattein 🙂

Lajia harrastetaan haun tavoin eli koiria koulutetaan yhteisvoimin, jos et vielä osaa soutaa niin nyt pääset harjoittelemaan.

Vesipelastus ja etenkin alokasluokka eroaa muista lajeista eniten siinä, että koiralla voi olla kaksi omaa ohjaajaa. Etenkin jos koira on epäluuloinen vieraita ihmisiä kohtaan saa päivästä eniten irti, jos mukana on kaksi koiralle tuttua ihmistä joiden välillä koira suorituksensa ui. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä vaan lajia tuntevat ohjaajat/kouluttajat voivat tarvittaessa toimia apuohjaajina.

Kouluttajina päivässä toimivat Minna Forsell ja Tarja Ivakko. Molemmat ovat harrastaneet ja kilpailleet lajissa useamman vuoden ajan nimenomaan dobermannien kanssa sekä toimineet vesipelastuksen kouluttajina. Nyt on huippumahdollisuus päästä osallistumaan vesipelastuksen koulutuspäivään kokeneiden ja idearikkaiden kouluttajien kanssa!

Tarkempaa ohjeistusta ilmoittautuneille lähetetään n. viikkoa ennen koulutuspäivää.

Ilmoittautuminen 9.-29.5.2022 osoitteeseen koulutus@sdy.fi.

Kurssimaksu SDY:n jäsenille 15 €, muille 20 €. Kurssi maksetaan SDY:n tilille FI85 2167 1800 0039 42, viite 3007.

Kirjoita ilmoittautumiseen lyhyesti koirasi osaamistasosta vesipelastuksen näkökannalta tarkasteltuna.

Nähdään rannalla!

 

Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan.

Back To Top
Search