skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf
Ylimääräinen Kokous

Ylimääräinen kokous

Näytä lisää…

17.12.2020 18:00

Tiedote koskien osallistumista

Tulevaan Hallituksen kutsumaan ylimääräiseen kokoukseen 17.12.2020 ei voi osallistua paikan päällä ainoastaan etäyhteydellä. Tämä toimenpide pohjautuu Etelä-Suomen aluehallinon 27.11.2020 annettuun kokoontumiskieltoon COVID-19 epidemian leviämisriskin vuoksi.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikkien yli 10 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa ja ulkotiloissa Helsingin ja Uudenmaan sekä Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla. Päätökset tulevat voimaan maanantaina 30.11. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin aluetta koskeva päätös on voimassa 18.12.2020 saakka.

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69895200

Suomen Dobermannyhdistys ry:n hallituksen puolesta

Marinka Lintulaakso

sihteeri

Ylimääräinen kokous kutsu

Hallitus kutsuu ylimääräiseen kokoukseen

Kutsu julkaistu 19.11.2020 yhdistyksen virallisilla nettisivuilla.

ESITYSLISTA HENKILÖVAALIT 2020.docx

Osallistumisohjeet

Henkilövaalit 17.12.2020 klo 18.00

Etäkokous, (paikka: SDY:n maja Jokiniementie 1, 00650 Helsinki)

Osallistumis- ja äänestysohjeet sekä esityslista julkaistaan myöhemmin.

 

Etäkokouksen järjestämisen mahdollistaa eduskunnan 16.4.2020 säätämä poikkeuslaki, jossa yhdistysten vuosikokoukset

sallitaan tilapäisesti etäkokouksina, vaikka etäkokousta ei olisi sallittu yhdistyksen säännöissä.

 

Vaaleissa äänestetään yhdistykselle puheenjohtaja vuodelle 2021

ja 4 hallituspaikkaa eroavien jäsenten tilalle;

Satu Santamäki  (1 vuosi)

Johanna Lassinniemi (1 vuosi)

Petra Parviainen-Tohmo (1 vuosi)

Moona Laitinen (2 vuotta)

 

Hallitukseen jo syyskokouksessa äänestetty:

3v Kaisa Levälampi

3v Mari Alho

 

Ilmoita kiinnostuksestasi puheenjohtajaksi tai hallituksen jäseneksi osoitteeseen hallitus@sdy.fi 12.12.2020 mennessä

 

Hallituksen tiedote koskien kokous kutsua;
Marinka Lintulaakso, Petra Parviainen-Tohmo, Tarja Riikonen sekä Juho Rämö lähettivät eroilmoituksensa,
hallitus-, toimikunta- ja kaikista toimihenkilötehtävistä, hallitukselle ja toimikunnille 13.11.2020.
Syynä epäluottamus ja osan jäsenistön jatkuva tietoinen toiminnan häiritseminen ja kyseenalaistaminen. Julkinen epäilyksen luominen koskien
toimihenkilöiden pätevyyttä toimia toimihenkilötehtävissä ja siten aiheuttaen tietoisesti epäluottamusta yhdistyksen toimintaa kohtaan.
Häirintä on ollut jatkuvaa ja täysin vastoin sitä, mihin suuntaan olemme yhdistystä halunneet viedä. Tästä johtuen toiminnassa jatkaminen ei ole
enää järkevää eikä mielekästä, emmekä missään tapauksessa halua olla osana tällaisessa toiminnassa.
Eroilmoitus ja syyt (yllä) käsiteltiin hallituksen kokouksessa 17.11., jolloin myös Satu Santamäki, Moona Laitinen sekä Johanna Lassinniemi päättivät erota.
Yhdistyksen toiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi hoidamme tehtävämme vastuullisesti loppuun asti.

Osallistumis- ja äänestysohjeet 17.12.2020 järjestettävään ylimääräiseen kokoukseen hallituspaikkojen täydentämistä varten

Tapahtumaan osallistuminen on tehtävä 10.12. mennessä sähköpostiosoitteeseen:

webmaster@sdy.fi
Sähköpostin otsikko / aihe: Ilmoittautuminen kokoukseen 17.12.2020

Viestikenttä: Nimi ja puhelinnumero sekä sähköpostiosoite

Tulevaan Hallituksen kutsumaan ylimääräiseen kokoukseen 17.12.2020 ei voi osallistua paikan päällä ainoastaan etäyhteydellä.

 

Huom!

Tulevaan Hallituksen kutsumaan ylimääräiseen kokoukseen 17.12.2020 ei voi osallistua paikan päällä ainoastaan etäyhteydellä. Tämä toimenpide pohjautuu Etelä-Suomen aluehallinon 27.11.2020 annettuun kokoontumiskieltoon COVID-19 epidemian leviämisriskin vuoksi.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto kieltää kaikkien yli 10 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa ja ulkotiloissa Helsingin ja Uudenmaan sekä Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla. Päätökset tulevat voimaan maanantaina 30.11. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin aluetta koskeva päätös on voimassa 18.12.2020 saakka.

https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69895200
Liitteeksi mahdollinen valtakirja jossa selkeästi:

Otsikko: Valtakirja äänestykseen SDY:n Ylimääräisessä Yleiskokouksessa 17.12.2020.

Valtakirjan antajan etu- ja sukunimi tekstaten

Kenellä äänioikeus (etu- ja sukunimi tekstaten)

Päivämäärä, paikka ja allekirjoitus.

 

Ilmoittautumiset sekä valtakirjat tulee olla perillä 10.12.2020 mennessä!

Tämän jälkeen ilmoittautuneilla henkilöillä tai valtakirjoilla ei ole äänestysoikeutta kokouksessa. Mikäli päätät kaikesta huolimatta saapua kokouspaikalle, tarvitsemme ilmoittautumiset määräaikaan (10.12.2020) mennessä voidaksemme varmistaa COVID-19 määräysten / suositusten mukaisen toiminnan.Saat ohjeet kokoukseen liittymisestä ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä.

Äänestys:

Kaikki äänestäminen tapahtuu suljetusti ja digitaalisesti, joka korvaa perinteisen lippuäänestyksen. Äänestyksen järjestää maksullinen ulkopuolisen palvelun tarjoaja, joka hoitaa ääntenlaskun ja ilmoittaa meille vahvistetun tuloksen. Sähköisen äänestyksen toiminnasta ja ääntenlaskusta vastaa eVaali.fi -palvelu.
Äänestystä varten palvelun tarjoaja varmentaa henkilön äänestysoikeuden puhelinnumeron kautta. Palvelu toimii ainoastaan suomalaisella puhelinnumerolla (+358). Kirjautuminen palveluun tapahtuu älylaitteen (tietokone, tabletti, kännykkä) web selaimella. Testiversio äänestysalustasta laitetaan auki ilmoittautuneille muutamaksi päiväksi ilmoittautumisajan sulkeuduttua. Linkki viralliseen äänestykseen annetaan ennen äänestyksen alkua.

Valtakirjat:

Ilmoittautumisen yhteydessä lähetä valtakirja sähköisesti liitetiedostona. Valtakirjan tarkastettuamme, ilmoitamme eVaali.fi järjestelmän ylläpidolle että kyseisellä henkilöllä on valtakirja ja hänen äänestys voimansa on korotettu. Myöhässä toimitettuja tai paikanpäälle tuotuja valtakirjoja ei lasketa mukaan äänestykseen.

Ehdokkaat:

Jokaisen ehdokkaan tulee olla henkilökohtaisesti kokouksessa paikalla tai ehdokkaalta tulee olla kirjallinen suostumus, allekirjoituksella varustettuna ja toimitettu kokoukseen ennen äänestyksen alkua. Suostumukset lähetettävä sähköpostilla: webmaster@sdy.fi.
Mikäli täydennettäville hallituspaikoille ja puheenjohtajaksi on halukkaina sellainen määrä henkilöitä, ettei äänestystä tarvita, ei äänestystä järjestetä.

Back To Top
Search