PK-tottelevaisuuskoulutusilta


TÄYNNÄ! Kuunteluoppilaita voi ilmoittautua 2.10.2023 saakka.


Koe- ja koulutustoimikunta järjestää PK-tottelevaisuuskoulutusillan Oulunkylän kentällä keskiviikkona 4.10.2023 klo 17-20.

Kouluttajana Pekka Korri.

Pekka Korri on kilpaillut aktiivisesti pk-puolella ja tokossa (mm. SM1 jäljellä), kasvattaa bordercollieita kennelnimellä Tending, ja hän myös kouluttaa työkseen opaskoiria. Tällä hetkellä kotona on kaksi bordercollieta, joilla harrastetaan ja kisataan jäljellä ja tokossa. Pekka on pidetty kouluttaja niin Suomessa kuin ulkomailla. 

Koulutukseen otetaan 6 koirakkoa, eli jokaiselle on runsaasti treeniaikaa tarjolla. Kaikentasoiset ja -ikäiset koirat ovat tervetulleita, samoin kuunteluoppilaat!

Sitovat ilmoittautumiset 21.-27.9.2023 osoitteeseen koulutus@sdy.fi. 

Hinta SDY:n jäsenille 40 €, muille 50 €. Kuunteluoppilasmaksu SDY:n jäsenille 5 €, muille 10 €.

Kurssi maksetaan SDY:n tilille FI85 2167 1800 0039 42, viite 3007.

Tervetuloa mukaan!


Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan.