Rally-tokon jatkokurssi


Rally-tokon jatkokurssilla syvennytään tarkemmin liikkeiden tekniseen opetteluun. Lisäksi tutustutaan alokasluokan liikkeiden lisäksi myös avoimen luokan liikkeisiin.

Kurssi kestää neljä kertaa ja sinne otetaan 5 osallistujaa. Kouluttajana Hanna Pasanen.

Kurssi järjestetään Espoossa, Juvanmalmilla Sporttikoirahallin isolla puolella. Kurssipäivät torstaisin 16.2., 23.2., 9.3. ja 16.3. klo 17-18. Alkuperäiseen aikatauluun on tullut muutos. 2.3.2023 ei ole treeniä. Viimeinen kerta on siis 16.3.2023.

Kaikki koirat ovat yhtäaikaa hallissa. Sermejä on käytettävissä mikäli tarvitsee näköesteitä. Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen hallin pihalla klo 16.30. Esittäydytään ja käydään läpi yleiset asiat, jotta treeni päästään aloittamaan heti klo 17.

Kurssi toteutuu mikäli sille tulee riittävästi osallistujia.

Hinta SDY:n jäsenille 60 €, muille 80 €. Maksutiedot toimitetaan kurssin toteutumisen varmistuttua.

Sitovat ilmoittautumiset kurssille 21.-31.1.2023 osoitteeseen koulutus@sdy.fi

Tervetuloa!


Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Mikäli osallistuja peruuttaa paikkansa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, ei osallistujan tarvitse maksaa osallistumismaksua. Jos peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan.