Reija Niemisen tottelevaisuuskoulutus

Kuvaaja Iina Kostamo
Kuvaaja Iina Kostamo

 

PÄIVÄ ON TÄYNNÄ!

Koe- ja koulutustoimikunta järjestää pk-tottelevaisuuspainotteisen viikonlopun Reija Niemisen ohjauksessa! 

Perjantaina 14.6.2024 järjestetään tottelevaisuuswebinaari

Lauantaina 15.6.2024 järjestetään tottelevaisuuskoulutusta Oulunkylän kentällä

Sunnuntaina 16.6.2024 järjestetään tottelevaisuuskoulutusta Oulunkylän kentällä

SUPERTARJOUS! Mikäli osallistut molempiin tottelevaisuuskoulutuspäiviin ja ne toteutuvat, pääset maksutta kuuntelemaan perjantain webinaarin!

Reijan esittely

Olen Reija Nieminen, koirankouluttaja ja ammattivalmentaja. Olen kilpaillut koirieni kanssa vuodesta 1999. Asun Keravalla.

Olen kiertänyt eri puolella Suomea kouluttamassa henkilöetsintää ja tottelevaisuutta vuodesta 2007. Autan koiraharrastajia ja -omistajia palvelus- ja pelastuskoirien koulutuksessa, sekä koti- ja seurakoirien arkitottelevaisuuden parantamisessa.

Koulutustekniikkani ovat positiivisia ja ne perustuvat koiran omaan halukkuuteen ja aktiivisuuteen (operantti ja klassinen ehdollistuminen). Tavoitteeni on kouluttaa energinen, voimakas, keskittynyt, iloinen ja innokas kilpailukoira. Arjessa tavoitteeni on luotettava, heti kutsusta luokse saapuva koira, joka osaa kulkea vierellä halutessani ja joka osaa odottaa ruokaansa, oven avausta, autosta tuloa, jne. Koira on arjessa sellainen iloinen ja luottavainen, rauhallista puhetta ymmärtävä elämänkumppani.

Valmentamisen tapani on läsnäoleva; emme vain suorita harjoitusohjelmaa, vaan pysähdymme ja harjoittelemme sitä, mitä koira juuri nyt eniten tarvitsee. Tavoitteeni on, että ihmiset lähtevät koulutuksista voimaantuneina kotiin, hyvällä fiiliksellä – vaikka olisi ollut haastava päivä. Yrittäminen ja erehtyminen on sallittua ja toivottavaa, sillä se on tehokas tapa oppia. Valmennuksessa tavoitteena ovat tunnetaidot ja koiran innokas asennoituminen. Ne ovat prioriteettilistalla ensimmäisinä, jotta koira oppii ja nauttii tekemisestään.

https://www.haamujatuulessa.net/

Tottelevaisuuskoulutus painottuu PK-tottelevaisuuteen. Jokainen saa treenata omien toiveiden mukaan. Kentällä on kiinteä A-este, puinen hyppyeste ja pressueste. Päivän aikana käydään sopivissa tilanteissa läpi mm. seuraavia aiheita:

  • tunnetilat äänensävyillä ja eleillä
  • palkkiomotivaatio
  • aktiivinen koira ja passiivinen ohjaaja
  • tekninen osaaminen
  • kommunikaatio
  • selkeys, jaksottaminen
  • keskittymiskupla
  • itsevarmuus, määrätietoisuus

Voit osallistua molempiin koulutuspäiviin tai vain toiseen. Päivään mahtuu 8 koiraa, kaikentasoiset koirat ovat tervetulleita!

Koulutuspäivän kesto on 9.30-17.

Sitovat ilmoittautumiset koulutuspäivään 1.-9.5.2024 -> ILMOITTAUTUMISAIKAA JATKETTU, ILMOITTAUDU VIIMEISTÄÄN 12.5.2024 osoitteeseen koulutus@sdy.fi. 

Maksutiedot toimitetaan koulutuksen toteutumisen varmistuttua.

Koulutuspäivän hinta on SDY:n jäsenille 60 €, muille 75 €.

Kuunteluoppilaat ovat myös tervetulleita! Hinta SDY:n jäsenille 15 €, muille 20 €.

Tervetuloa!


Tietosuojakäytäntö:

SDY ry:n tietosuojaseloste on luettavissa http://www.sdy.fi/tietosuoja/. Henkilötietoja käsitellään tapahtumissa yhdistyksen tietosuojaselosteen mukaisesti ja ilmoittautuessa tapahtumaan hyväksyt omalta osaltasi sitä koskevan henkilötietojen käsittelyn. 


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot tapahtumiin:

Ilmoittautuminen maksullisiin tapahtumiin on sitova. Tapahtumaan ilmoittautunut sitoutuu maksamaan osallistumismaksun määräajassa. Tapahtuman järjestäjä sitoutuu varaamaan ilmoittautuneelle paikan maksun tapahduttua. Jos osallistuja peruu ilmoittautumisen, on osallistuja velvollinen maksamaan osallistumismaksun. Tällöin on kuitenkin mahdollista hankkia korvaava osallistuja tilalle eli ns. myydä paikka eteenpäin. Mikäli tapahtumassa on ennakkomaksu, ei sitä palauteta tapahtumaan ilmoittautujan peruuttaessa osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän toimesta, ennakkomaksu palautetaan.