skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finska Dobermannförening rf

Mikäli haluat jättää ilmoituksen tälle sivulle, ole yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen webmaster@sdy.fi
Täytä koirastasi allaolevan esimerkin mukaiset tiedot.

Ikä: n.8v
Sukupuoli: narttu
Terveys: Sirutettu ja sterkattu, madotus ja rokotus ajantasalla. Puhdasrotuinen dobermanni, mutta ei rekisteröity. Terveystarkastus juuri tehty eläinlääkärillä eikä mitään erityistä, ollut huonolla hoidolla niin kunto tasaantuu pikkuhiljaa.
Tärkein huomioitava tässä naisessa on tämä: Omaa Erittäin vahvan saalistusvietin; Ei tule toimeen varmaan minkään pienen liikkuvan kohteen kanssa, mutta varmuudella voidaan sanoa että EI LASTEN, EI KOIRIEN kanssa samaan huusholliin. Nämä aiheuttavat hänelle turhautumista, haukkumista ja huonoa käytöstä niin sisällä kuin ulkona. Ulkoilu tehtävä siis vain ja ainoastaan kiinni ja olisi hienoa jos oma koti löytyisi rauhalliselta maaseutu alueelta. Siispä aikuiseen kotiin aivan loistava kumppani.  Aikuisia ihmisiä kun rakastaa ja rakastaa!! Kaikki ihmiset on kavereita ja neiti on hyvin hellä ja luottavainen <3.
Sisäsiisti ja ruokana nappula, ei herkkyyksiä. Liikuntaa ei ole päässyt tekemään, joten kunto on huono, mutta kasvamassa. Loppuelämälle rentoa, pientä ja tasapainoista ulkoilutusta. Ei himolenkkeilijän kaveriksi. Remmikäyttäytyminen on hienoa (kunhan niitä toisia koiria ja pieniä lapsia ei näy). Tottelee käskyjä erittäin hyvin ja antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet täydellisesti. Mainittu häiriö käyttäytyminen on koulutuksella työstettävissä paremmaksi, neiti on hyvin vastaanottavainen.
Ei tuhoa kotona paikkoja eli voi jättää rauhassa kotiin, mutta kiintyessään ihmiseensä on huomattu pientä eroahdistusta joka ilmenee äänenä eli itkemisenä, joka kyllä kuuluu seinien läpi…tästäkin syystä omakotitalo maalla olisi hyvä.
Tämä nainen varastaa joka’ikisen sydämen, joka ihmiseltä, jonka kohtaa – hän on IHANA. Neiti rakastaa kölliä oman ihmisen kainalossa, painaa pään syliin ja nukahtaa. Näistä on loppuelämän päivät tehty… Ja lisäksi vähän pusuista.
Tulee mieluusti sohvalle ja myös yöt vieressä jos vaan sallitaan. Ja tälle neidille kyllä tulisi se vanhainkodissa sallia. Aivan mahtava tyyppi osaavissa hellissä käsissä.
Lisätietoja tai mikäli pystyisit tarjoamaan koiralle kodin ota yhteyttä Sini/0442636422 tai sini.ketonummi@gmail.com
IMG_20190520_213814

MALLI-KOIRA

Ikä: 4v.
Sukupuoli: uros
Kastroitu/steriloitu: ei
Tulee toimeen lasten kanssa: kyllä
Tulee toimeen toisten eläinten/koirien kanssa: ei

Malli-koira on 4-vuotias rekisteröity, kastroimaton dobermannuros. Malli-koira on kiltti ja tulee toimeen lasten kanssa. Samassa taloudessa voi olla myös narttuja, kunhan ikäero on tarpeeksi suuri.

Malli-koiran kanssa on harrastettu vähän agilityä ja canicrossia.

Malli-koirasta joudutaan luopumaan muuttuneiden perhesuhteiden vuoksi. Malli-koira osaa olla yksin kotona eikä hajoita paikkoja ollessaan rajatusti vapaana. On asunut kerrostalossa koko ikänsä. Malli-koira on muuten terve, mutta on allerginen kalalle.

Mikäli voisit tarjota Malli-koiralle kodin, ota yhteyttä joko puhelimitse 123-456789012 tai sähköpostilla maija.mallikas@malliosoite.com

© Susanna Eksymä
Back To Top
Search