skip to Main Content

Suomen Dobermannyhdistys on vuonna 1950 perustettu valtakunnallinen rotujärjestö. Sääntöjen mukaan yhdistyksen tarkoituksena on herättää harrastusta kenneltyöhön ja varsinkin dobermannrotuun, sekä edistää rodun jalostusta ja ohjata jäseniään oikein hoitamaan, kasvattamaan ja kouluttamaan koiriaan.

Oulunkylän maja - ja kenttä

Katuosoite: Jokiniementie 1, Helsinki
testilogo_volx

Suomen Dobermannyhdistys ry - vuodesta 1950

© Susanna Eksymä
Suomen Dobermannyhdistys ry | Finlands Dobermannförening rf

Mikäli haluat jättää ilmoituksen tälle sivulle, ole yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen webmaster@sdy.fi.

Täytä koirastasi allaolevan esimerkin mukaiset tiedot, laita mukaan myös kuva koirastasi.

Ilmoitus poistetaan automaattisesti kuukauden kuluttua julkaisusta. Jos haluat jatkaa ilmoituksen voimassaoloaikaa, ota yhteyttä webmaster@sdy.fi.

BLUE

 

 • Rekisteröintinumero: FI57158/20
 • Ikä:1,5 v
 • Sukupuoli: uros
  Kastroitu/steriloitu: ei
  Tulee toimeen lasten kanssa: kyllä, mutta ei ole asunut lasten kanssa
  Tulee toimeen toisten eläinten/koirien kanssa: ei ole asunut muiden eläinten kanssa, mutta koirapuistoissa ja lenkillä tulee toimeen muiden koirien kanssa

Blue-koira on 1,5-vuotias rekisteröity, kastroimaton dobermannuros. Blue-koira on kiltti ja rakastava koira, joka haluaa läheisyyttä kaikilta. Ei ole asunut muiden eläinten kanssa, mutta ei ole ikinä näyttänyt aggressiivisuutta muita eläimiä kohtaan. Tulee toimeen kaikkien ihmisten kanssa ja on tottunut olemaan ihmisten keskellä.

Blue-koiran kanssa ei ole harrastettu mitään, mutta tulee luokse kutsusta ja pystyy pitämään vapaana. Osaa kaikki peruskäskyt, sekä tottelee hyvin.

Blue-koirasta joudutaan luopumaan muuttuneiden perhesuhteiden ja ajanpuutteen vuoksi. Uudessa kodissa pitää olla tarpeeksi aikaa koiralle, sekä kokemusta vastaavasta rodusta, mutta mieluiten aikaisemmin ollut dobermanni. Blue-koira osaa olla yksin kotona eikä hajoita paikkoja ollessaan vapaana. On asunut kerrostalossa koko ikänsä, eikä hauku tai pidä muutakaan ääntä yksin ollessaan.

Uuden omistajan pitää olla halukas ensin tulemaan katsomaan koiraa, sekä kertoa laajasti itsestään ja uudesta kodista.

Mikäli voisit tarjota Blue-koiralle kodin, ota yhteyttä joko viestillä 0401894269 tai sähköpostilla ellenmmarie@gmail.com

mallikoira

MALLI-KOIRA

 

 • Rekisteröintinumero:
 • Ikä:
 • Sukupuoli: uros
  Kastroitu/steriloitu: ei
  Tulee toimeen lasten kanssa: kyllä
  Tulee toimeen toisten eläinten/koirien kanssa: ei

Malli-koira on 4-vuotias rekisteröity, kastroimaton dobermannuros. Malli-koira on kiltti ja tulee toimeen lasten kanssa. Samassa taloudessa voi olla myös narttuja, kunhan ikäero on tarpeeksi suuri.

Malli-koiran kanssa on harrastettu vähän agilityä ja canicrossia.

Malli-koirasta joudutaan luopumaan muuttuneiden perhesuhteiden vuoksi. Malli-koira osaa olla yksin kotona eikä hajoita paikkoja ollessaan rajatusti vapaana. On asunut kerrostalossa koko ikänsä. Malli-koira on muuten terve, mutta on allerginen kalalle.

Mikäli voisit tarjota Malli-koiralle kodin, ota yhteyttä joko puhelimitse 123-456789012 tai sähköpostilla maija.mallikas@malliosoite.com

mallikoira
Back To Top
Search